Apunta’t al Campus de Nadal!

La UE Sant Andreu organitza un Campus de Nadal perquè el futbol no pari durant les festes. Un Campus saludable encarat a la millora de les teves habilitats tècniques i també dirigit a tots els nens i nenes que vulguin gaudir del futbol en bona companyia!

DADES D’INTERÈS

Edat: nens i nenes de 4 a 16 anys (grups de treball específics i separats per edat)
Dates: 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener
Horari: de 9h a 14h
Lloc: Narcís Sala
Preu: 100 euros per jugadors de la UE Sant Andreu i 120 euros per jugadors externs. Inclou una dessuadora oficial del Campus i l’esmorzar diari.
Servei d’acollida: cada dia de les 8h a les 9h

QUÈ FAREM?

El programa consisteix en dos entrenaments, amb un esmorzar diari entremig, un altre espai dedicat a la pràctica d’accions a pilota aturada i competicions.

Es treballaran tant els fonaments individuals (control, passada, tir, conducció, regat) com els fonaments col·lectius (percepció de companys, espais lliures, contraris, resolució de superioritats), i també aspectes competitius del joc.

Els entrenaments estaran dirigits per entrenadors titulats de la UE Sant Andreu i també hi haurà un entrenament específic per porters.

INSCRIPCIONS

Us podeu inscriure de dilluns a divendres entre les 17h i les 20h a les oficines de la UE Sant Andreu o enviant un correu electrònic a secretaria@uesantandreu.cat amb el formulari de dades (disponible a oficines) i el comprovant de pagament.

El pagament es podrà fer amb efectiu (import exacte) o amb targeta a les oficines del club, o bé mitjançant un ingrés al número de compte indicat.

A més, els jugadors externs hauran d’adjuntar una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària de CatSalut.

Afanya’t! Les incripcions són limitades!

Fotografia: Alguns dels membres del fubtol base andreuenc el dia de la presentació. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS