Victòria de prestigi a Fontetes (0-1)

El femení va superar el Cerdanyola per la mínima

Cop d’autoritat quadribarrat. El conjunt d’Aida Garcia va superar per la mínima el Cerdanyola el passat diumenge a Fontetes i marxa de vacances amb un bon sabor de boca.

Només començar ja es veia que no seria un partit normal, sinó que ambdos equips lluitarien per endur-se els tres punts. El Cerdanyola necessitava seguir amb la seva dinàmica positiva per no allunyar-se dels llocs de privilegi a la lliga mentre que el Sant Andreu volia acabar l’any amb bones sensacions. Borgström va estar encertada de cara a porta al minut 23 de partit i va posar el 0-1 al marcador. Amb el resultat advers, el Cerdanyola va donar un pas endavant per intentar l’igualada però una Aranzazu molt inspirada sota pals va evitar que les vallesanes empatessin el partit.

Els segons quaranta-cinc minuts van ser un monòleg local en quant a l’atac però les quadribarrades van estar atentes a totes les jugades d’atac i van evitar que les locals empatessin el marcador aconseguint així la segona victòria consecutiva que confirma la bona ratxa andreuenca abans de l’aturada nadalenca, on han aconseguit dotze dels darrers quinze punts disputats.

 

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola FC: Delia, Andrea, Nidia, Elena, Ainhoa, Laura, Nuria, Paula, Oñate, Míriam

UE Sant Andreu: Aranzazu, Lorenzo, Rubio, Ortíz, Borgström, Agudo, Sala, Adri, Tania, Natalia, Mariona

Gol: Borsgström (0-1, 23′)

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Més en

Victòria del Sant Andreu Atlètic (1-0)

Premsa21 de maig de 2018

Ple a vessar a Els Catalanistes per gaudir de la victòria del Sant Andreu!

Premsa21 de maig de 2018

Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

Premsa20 de maig de 2018

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018