Cop d’autoritat del Juvenil A (3-0)

El Juvenil A es va imposar al Manacor amb tres gols en una gran segona part. Montejo va obrir la llauna, Seydou Kiendrebeogo va culminar una assistència de fantasia d’Aitor Vives i Ortega va sentenciar el partit. L’equip de Josep Vicenç Mestre va derrotar un rival directe, trenca la ratxa de cinc jornades sense guanyar i s’allunya del descens.

Per fi. Després de cinc jornades sense guanyar i de complicar-se la vida, el Juvenil A va aconseguir trencar la mala ratxa i sumar una victòria vital contra un rival directe per allunyar-se fins a quatre punts de la zona de descens. El Manacor va resistir en una primera meitat dominada pels quadribarrats, que no van tenir l’encert de cara a porteria que sí van mostrar al segon acte.

La victòria es va començar a gestar a l’inici del segon temps, quan Marc Montejo va anotar el primer gol en rebre una centrada des de la dreta, controlar i afusellar la porteria mallorquina (53′). Tan sols dos minuts després, una jugada de fantasia deixava l’encontre coll avall: centrada d’Adrià Prado, assistència màgica d’esperó d’Aitor Vives per Seydou Kiendrebeogo i gol del davanter andreuenc (55′), l’home més actiu de l’equip de Josep Vicenç Mestre.

Els dos gols van deixar tocat el Manacor, incapaç d’acostar-se a la porteria de Luque, ben protegida per la defensa sòlida del Juvenil A i el treball incansable dels migcampistes en les ajudes. Àlex Ortega va sentenciar el partit en aprofitar una errada de Tià, a qui se li va escapar la pilota de les mans després d’una pilota rematada servida des del córner (76′).

Els quadribarrats van celebrar el triomf amb ràbia, conscients de la importància dels tres punts aconseguits. Aquesta victòria deixa el Manacor a quatre punts i permet que el Juvenil A superi el Ferriolense a la classificació. Guanyar el Sabadell la pròxima jornada al Narcís Sala, després de festes, podria retornar l’equip de Josep Vicenç Mestre a la zona mitja de la Divisió d’Honor.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (3): Luque, Prado (Espigol, 89′), Gómez, Almirall, Fabregat, Martínez, Reñé (Ortega, 72′), Montejo, Vives, Ferrer (Latorre, 66′) i Kiendrebeogo (Megía, 83′).

CD Manacor (0): Tià, Lucas, Carles, Marcos, Sergi, Chamba (Rentero, 78′), Llull (Peque, 75′), Sorell, Guille (Pere, 60′), Javi i Climent (Francesc, 71′).

Gols: 1-0 Montejo (53′), 2-0 Kiendrebeogo (55′), 3-0 Ortega (76′).

Àrbitre: Sr. Garcia Fuster. Va amonestar Kiendrebeogo pels locals i Lucas pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 17 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Els andreuencs celebren un dels tres gols. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS