Derrota a Sant Adrià (2-0)

Tot i donar la cara, les quadribarrades van perdre per 2-0

El Sant Andreu va caure el passat dissabte per 2-0 contra l’Espanyol en la seva visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les de Yannick Llaugé van cuallar un bon partit però la superioritat blanc-i-blava es va acabar notant al marcador.

Les quadribarrades van arribar al camp amb el regust dels bons darrers quaranta minuts disputats contra el Santa Susanna a la jornada anterior que, malhauradament no els van servir per puntuar. Amb tot, les de Yannick Llaugé van gaudir d’ocasions per avançar-se al marcador però mica en mica el conjunt espanyolista va anar imposant el seu ritme de joc. Les quadribarrades defensaven les ocasions blanc-i-blaves però en la darrera jugada de la primera meitat, l’Espanyol s’avançava mitjançant Ariadna.

Amb el marcador en contra, el Sant Andreu va haver de fer un pas més en el seu joc per buscar l’empat al camp de les segones classificades. Els minuts passaven i les forces minvaven. Això ho va saber gestionar molt bé el conjunt local que segellava la victòria gràcies a un gol d’Aida. Amb mitja hora per davant les andreuenques no van poder crear més ocasions de perill i el partit va acabar 2-0

 

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol: Sandra, Laura, Miriam, Xenia, Irene, Marta, Livia, Aida, Ariadna, Yaiza, Sara

UE Sant Andreu: Sportiello, Raquel, Laia Parera, Julia, Nadia, Marina, Julia, Paula, Ariadna, Luna, Eva

Gols: Ariadna (1-0, 40′), Aida (2-0, 51′)

 

Foto: UE Sant Andreu – Pedro Salado

Més en

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa16 d'abril de 2018

Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

Premsa15 d'abril de 2018

Un derbi que pot ser decisiu

Premsa13 d'abril de 2018

La Selecció Catalana sub-12 convoca l’andreuenc Leandro Ebang

Premsa13 d'abril de 2018