El Sant Andreu no pot amb la Damm (0-3)

Les quadribarrades van plantar cara fins que les forces van aguantar

El Sant Andreu va acomiadar l’any amb derrota per 0-3 contra un dels equips més punters de la lliga, la Damm. Les quadribarrades però, van aguantar fins que les forces van començar a minvar ben entrada la segona meitat del partit. D’aquesta manera, el conjunt de Yannick Llaugé acomiada l’any a només un punt de la zona de descens.

El conjunt quadribarrat va plantar cara durant tota la primera meitat. Tot i la superioritat a la taula classificatòria de la Damm, les andreuenques van gaudir d’ocasions per avançar-se al marcador. Els primers quaranta minuts van acabar amb empat a zero.

Ja ben entrada la segona meitat, el conjunt cervesser obria la llauna mitjançant Cristina Garriga al minut 56. La mateixa jugadora apliaria distàncies a manca d’un quart d’hora per acabar el partit, que acabaria sentenciat gràcies a un gol de Paula a les acaballes.

Amb aquest resultat les andreuenques acomiaden un any històric a només un punt de les posicions de descens tot i que l’objectiu de la permanència no hauria de fer perillar les aspiracions del Sant Andreu.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Ainara, Raquel, Parera, Lucia, Julia, Nadia, Marina, Visa, Bellido, Luna, Eva

CF Damm: Quesada, Blanca, Candela, Ariadna, Julia, Daniela, Irina, Aina, Naiara, Maria, Meritxell

Gols: Cristina (0-1, 56′), Cristina (0-2, 64′), Paula (0-3, 78′)

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS