Guanyar i espantar els fantasmes

El Juvenil A comença aquest dissabte (18h) la segona volta de la Divisió d’Honor a domicili davant l’Unificación Bellvitge. Els andreuencs necessiten trencar la mala dinàmica actual de quatre derrotes consecutives per recuperar sensacions i espantar fantasmes, així com per evitar caure en zona de descens.

“Aquesta ratxa en comptes de separar-nos, com marcaria la lògica, ens està unint més. Els jugadors estan amb ganes i amb força. No tenen ansietat per guanyar, però sí moltes ganes i il·lusió“. Aquestes paraules de Josep Vicenç Mestre, en una entrevista al web del Club aquesta setmana, resumeixen l’estat d’anim del Juvenil A.

Els andreuencs volen guanyar i espantar fantasmes, i estan preparats mentalment per superar la mala ratxa. El Juvenil A és dotzè amb 15 punts i el rival, la Unificación Bellvitge, novè amb 20 punts. La distància entre la zona perillosa i la zona mitjana és recuperable i encara queda una segona volta per endavant per evitar patiments al final de la temporada.

“Portem una bona línia de treball i lluitarem per treure els tres punts, hem de plasmar-ho sobre el camp”, ha comentat Mestre a 24h de l’encontre. Del rival ha afirmat que “és molt competitiu i a casa han sumat gairebé tots els punts, però si ens avancem en el marcador estic segur que no ens remuntaran”.

El tècnic quadribarrat ha explicat que el Juvenil A intentarà tenir més la pilota que la Unificación Bellvitge i evitar les transicions “demolidores” del rival. “Hem de moderar les emocions i mantenir la calma, que passin poques coses i ser nosaltres els protagonistes”, ha afegit Mestre. Per aquest partit són baixa Dani Homet i Jandro Megía per lesió i Max Espigol per sanció.

UD UNIFICACIÓN BELLVITGE – JUVENIL A

Competició: Jornada 16 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 10 de desembre, a les 18h
Estadi: Municipal Feixa Llarga

Fotografia: Acció del partit contra el Sabadell. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS