Investiguen el Sant Andreu per vestir amb els colors de la senyera

La UE Sant Andreu ha rebut aquest matí una notificació judicial d’un tribunal que ha obert una investigació perquè el Club vesteix una samarreta amb els colors de la senyera.

Un grup de funcionaris vestits de negre han entregat el document a les oficines del Narcís Sala, però com que aquesta setmana estan tancades han utilitzat un mètode més modern: les han llençat a una bústia de Correus i a continuació han informat a la Junta a través d’un SMS.

A les diligències judicials a les que ha tingut accés el Club, es cita la persistència de vestir els colors quadribarrats com un pressumpte delicte d’injúries. A més, la persistència en defensar la identitat del poble de Sant Andreu de Palomar s’està investigant com un pressumpte delicte de sedició respecte a la ciutat de Barcelona.

El Club sospita que darrera de la denúncia que ha permès iniciar la investigació hi ha un complot i es compromet a defensar els seus colors i la seva identitat fins les últimes conseqüències.

Fotografia: es.sott.net

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS