El Juvenil A tanca la primera volta de la Divisió d’Honor al camp del Ferriolense, un altre rival directe en la lluita per escapar de la zona baixa de la classificació. L’equip de Josep Vicenç Mestre vol tancar la mala ratxa de tres derrotes consecutives i sumar a Son Ferriol per acabar la primera meitat del campionat amb bon regust de boca.

El fred ha arribat finalment, però al Juvenil A li crema la classificació. Les últimes jornades han col·locat el conjunt andreuenc només tres punts per sobre de la zona de descens. Cal trencar la dinàmica negativa i fer-ho passa per sumar en la visita al Ferriolense, un equip que es troba just per sota a la taula però que també necessita els punts per escapar-se del perill imminent.

El Juvenil A viatja aquest divendres cap a Mallorca per enfrontar-se a l’equip illenc. Mestre ha destacat que el Ferriolense és un equip que es sent “còmode defensant, els encanta tancar-se darrere i deixar la iniciativa al rival“. Segons el tècnic, aquest aspecte pot afavorir els quadribarrats si controlen les transicions.

Els mallorquins han guanyat deu dels catorze punts que sumen al seu feu: “és un camp petit amb gespa de mala qualitat, són circumstàncies adverses i en la nostra posició hem d’unir forces i esforços“, ha explicat Mestre, que espera “guanyar o treure almenys un punt positiu” en aquesta nova sortida a Mallorca.

En el capítol de baixes, Dani Homet continua lesionat. A més, Gerard Angerri ha abandonat la disciplina de la UE Sant Andreu per la manca de minuts.

CD FERRIOLENSE – JUVENIL A 

Competició: Jornada 15 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 3 de desembre, a les 12:45h
Estadi: Son Ferriol

Fotografia: Jugada d’atac en el partit disputat contra el CF Damm. |  Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS