Màxima concentració per tancar l’any

El Sant Andreu tancarà l’any i la primera volta al Narcís Sala contra La Pobla de Mafumet aquest diumenge (12h). L’equip de Mikel Azparren necessita sumar una victòria per acabar el 2016 amb sensacions positives després de tres jornades sense guanyar. Llamas serà baixa per sanció i Guerrero per problemes físics.

Partit perillós pel Sant Andreu per acabar el 2016 i tancar la primera volta del campionat. La Pobla de Mafumet és un dels equips que va baixar de Segona Divisió B al final de la temporada passada i no ha trobat una línia de regularitat en el seu retorn a Tercera. Es preveu un duel atractiu entre dos equips que volen la pilota i juguen a l’atac.

L’equip de Mikel Azparren és vuitè amb 25 punts i ha perdut els últims dos partits contra el Vilassar de Mar i el Figueres. Els quadribarrats necessiten reaccionar i agradar al Narcís Sala, retrobar-se amb les bones sensacions i amb el gol: només una diana (Makaay en temps afegit a Figueres) en els últims tres partits. Un repte per la davantera andreuenca.

Pel que fa a La Pobla de Mafumet, ocupa la desena posició amb 22 punts, però és el filial del Nàstic de Tarragona, amb tot el que això comporta: jugadors joves, descarats, tècnicament bons i que poden sorprendre a qualsevol equip. Per tant, màxima concentració per afrontar aquest encontre.

Precedents

El darrer precedent entre ambdós equips data de la temporada 2007/2008. A la primera volta hi va haver un empat (1-1) a terres tarragonines i a la segona volta el Sant Andreu va aconseguir la victòria (3-1) al Narcís Sala.

Baixes

A les habituals baixes de les darreres jornades de Luismi i Joel per lesió s’hi suma Llamas, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes grogues, i Dani Guerrero, baixa per una petita ruptura a les fibres del bessó. Pels visitants no hi ha cap jugador sancionat.

UE SANT ANDREU – CF POBLA DE MAFUMET

Competició: Jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 18 de desembre, a les 12h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Oriol Jarit Mesa (del. Girona), assistit per Gerard Nierga Gelabert (Girona) i Juan Manuel Garcia Gómez (Figueres)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, BTV en directe per TV, web i ràdio

Fotografia: Llamas es perdrà el partit per sanció. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS