Partit de Festa Major al Narcís Sala

El Sant Andreu rebrà aquest diumenge (12h) el Vilassar de Mar al Narcís Sala en el tradicional partit de Festa Major. L’equip de Mikel Azparren acumula quatre jornades invicte i vol sumar els tres punts per mantenir-se dins la lluita descarnada per la quarta plaça de la classificació. Al davant, un rival que només ha guanyat un partit però que suma fins a vuit empats.

Guanyar i mirar amunt. Després de l’empat al Nou Sardenya el Sant Andreu vol oferir una nova victòria a l’afició quadribarrada en un partit sempre especial, el que coincideix amb la Festa Major del poble. Els andreuencs estan en un bon moment després d’encadenar quatre jornades seguides sumant i tenen la quarta plaça en el punt de mira, a només un punt de distància.

Davant espera un Vilassar de Mar amb urgències. L’equip maresmenc és el penúltim classificat amb 11 punts i només ha guanyat un partit, precisament fora de casa. Ara bé, es tracta d’un conjunt rocós i difícil de batre: ha sumat vuit empats, dels quals quatre han estat a zero gols.

Abans de l’inici del partit es durà a terme un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes de l’accident d’avió a Colòmbia, entre les quals membres del club brasiler Chapecoense.

Precedents

Les darreres visites del Vilassar de Mar al Narcís Sala s’han saldat amb sis victòries del Sant Andreu i un empat. El darrer encontre va ser la temporada 2004/2005 (3-1), tot i que a domicili els andreuencs van caure golejats (4-0) a la segona volta.

Baixes

Les úniques baixes confirmades són les de Luismi i Joel per lesió. David López podria estar disponible però és dubte per unes molèsties als isquiotibials, tot i que ha evolucionat positivament durant la setmana. Cap dels dos equips té jugadors sancionats.

Ton Alcover, MVP de novembre

El migcampista ha estat escollit com a millor jugador del mes. Abans de l’inici del partit s’entregarà la samarreta signada a la guanyadora del sorteig, que també es farà la fotografia amb l’onze inicial del Sant Andreu.

Actuació de les ballarines de ‘Do Dance’

Durant els minuts previs les ballarines del grup andreuenc ‘Do Dance‘ actuaran a la gespa del Narcís Sala. Serà una bona oportunitat per apreciar el talent de les joves d’aquesta entitat, MAB Dance Center, una escola de danses urbanes que treballa amb nens i nenes amb algun tipus de discapacitat.

UE SANT ANDREU – UE VILASSAR DE MAR

Competició: Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 4 de desembre, a les 12h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Sergio Guijarro Álvarez (del. Tarragona), assistit per Karim Mansouri (Tortosa) i Àlex López Kassem (Tarragona)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Alerta ‘groga’ per Santolalla, Llamas i Segovia: a una de la sanció. |  Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS