Recuperar els punts perduts

El Sant Andreu visita el Figueres aquest diumenge (12h) en la penúltima jornada de la primera volta. Després de l’ensopegada al Narcís Sala davant el Vilassar de Mar, l’equip de Mikel Azparren espera poder recuperar els punts perduts sumant a domicili, com en els dos darrers desplaçaments, per mantenir-se a la zona mitja alta de la classificació.

Tornem-hi que no ha estat res. El Sant Andreu es desplaça a Figueres amb l’objectiu de puntuar a domicili i intentar aconseguir una victòria que esmeni parcialment la derrota patida la última jornada a casa. Els andreuencs són vuitens amb 25 punts, a quatre de la promoció, mentre que els figuerencs ocupen la desena plaça amb 21 punts després d’haver encaixat tres derrotes consecutives.

Aquesta mala ratxa del conjunt de l’Alt Empordà l’intentarà aprofitar l’equip de Mikel Azparren. A Vilatenim, un dels camps més grans de la categoria, el Figueres suma quatre victòries, tres empats i una derrota. Fora de casa, el Sant Andreu acumula 2 victòries, 3 empats i 3 derrotes. Acabar la primera volta a domicili amb un 3-3-3 no seria mal balanç pels quadribarrats.

El Sant Andreu ha fet autocrítica després del darrer resultat, que va trencar una bona dinàmica dels quadribarrats. A més, els andreuencs no han aconseguit marcar les últimes dues jornades i caldrà estar fi de cara a porteria. Segovia, Llamas i Santolalla, amb quatre grogues cadascú, continuen aparcebuts de sanció.

Precedents

La temporada passada el Sant Andreu va sumar quatre punts de sis possibles contra el Figueres: victòria al Narcís Sala (1-0) i empat a Vilatenim (2-2). Abans, el darrer precedent va ser la temporada 2006/2007 amb una victòria per la mínima (1-0) dels empordanesos al seu estadi.

Baixes

Azparren no podrà comptar amb Luismi Gracia ni Joel Armengol per lesió. La resta de la plantilla està disponible. Per part del Figueres no hi ha cap jugador sancionat.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 11 de desembre, a les 12h
Estadi: Vilatenim
Arbitratge: Luis Paulino Fernández Fernández (del. Bages), assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti (Osona) i Ferran Ceacero Solana (Granollers)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Jorge, Carroza i Llamas, en una acció contra el Vilassar de Mar. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS