Rival exigent per tancar l’any

El juvenil cadet s’acomiada del 2016 demà a les 20h

El juvenil cadet acomiadarà aquest vespre l’any del seu ascens a Primera Divisió contra la Damm al Narcís Sala. Les de Yannick Llaugé reben aquest rivan tan exigent que es troba a la tercera posició de la cassificació. Amb tot, el Sant Andreu vol transformar les bones sensacions del seu joc en bons resultats que permetin a l’equip allunyar-se de la zona de descens i acabar l’any en una posició tranquil·la. Actualment les quadribarrades ocupen l’onzè lloc de la taula classificatòria – tot i que amb un partit menys – i només han sumat 1 punt dels darrers 12 possibles. Amb tot, una  victòria allunyaria de la zona perillosa les andreuenques i permetria acabar al conjunt de Yannick Llaugé l’any amb bones sensacions.

 

UE SANT ANDREU – DAMM

Competició: Jornada 11 de Primera Divisió
Horari: dimecres 21 de desembre, a les 20:00h
Estadi: Estadi Narcís Sala

 

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS