Sense premi pel Juvenil A (3-2)

El Juvenil A va tancar la primera volta de la Divisió d’Honor amb una nova derrota al camp del Ferriolense. Aitor Vives va avançar els andreuencs, però un doblet d’Aitor Martín va capgirar el marcador a la segona part. Novament Vives va empatar, però a deu minuts pel final Jaime Tovar va anotar el 3 a 2 definitiu.

L’encontre va estar marcat per les adversitats, especialment pel mal estat de la gespa, però tot i així es va posar de cara pel Juvenil A als dotze minuts. Adrià Prado va posar una centrada precisa a la bota d’Aitor Vives, que de volea va anotar el 0 a 1. L’equip de Josep Vicenç Mestre va dominar la primera meitat, on la mala notícia va ser la lesió de Jandro Megía, que va prendre mal al turmell.

Al segon temps, el Ferriolense es va trobar amb un penal favorable que Aitor Matín va transformar per empatar el partit (50′). La rauxa del conjunt local va provocar un desajustament defensiu del Juvenil A, que quinze minuts després va tornar a encaixar un gol en una rematada de cap de Martín (65′).

El resultat no feia justícia al joc i els andreuencs van haver de remar a contracorrent, fins que, en una jugada de murri, Aitor Vives va reestablir les taules (75′): el porter i els defenses es van despistar en interessar-se per dos jugadors que estaven estesos a la gespa i Vives, de falta directa amb un bon llançament, va anotar el 2 a 2.

L’alegria va durar poca estona. En una nova jugada desafortunada a deu minuts pel final, Tovar va caçar un rebuig defensiu per engaltar un xut i batre Joan Fernández. El Juvenil A es va quedar sense marge de reacció i es va consumar la quarta derrota consecutiva, novament amb un gol en contra a última hora malgrat el bon partit dels quadribarrats.

Així doncs, el Juvenil A acaba la primera volta en dotzena posició, fora de la zona de descens però empatat amb el quart per la cua, amb 15 punts: 4 victòries, 3 empats i 8 derrotes, 18 gols a favor i 20 en contra. Cal capgirar la mala ratxa per no acabar patint al final de la temporada, som-hi nois!

FITXA TÈCNICA

CD Ferriolense (3): Alfonso, Navarro, Fernández, Trobat, Martín, Nuñez, Ramon, Ramírez, Tovar (Barrado, 88′), Munar i Marín (Delgado, 46′).

Juvenil A (2): Fernández, Prado, Gómez, Almirall, Megía (Fabregat, 35′), Martínez (Reñé, 46′), Ortega, Vives, Montejo, Latorre (Kiendrebeogo, 65′) i El Harrak.

Gols: 0-1 Vives (12′), 1-1 Martín p. (50′), 2-1 Martín (65′), 2-2 Vives (75′), 3-2 Tovar (80′).

Àrbitre: Sr. Gordillo Aguilar, va amonestar Marín (35′) i Munar (69′) pels locals i Vives (25′), Ortega (30′) i Latorre (61′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 15 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi de Son Ferriol.

Fotografia: GCV (futbolbalear.es)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS