Signat el conveni amb el FC Barcelona

La UE Sant Andreu i el FC Barcelona han signat un conveni de col·laboració que té com objectiu afavorir el futbol base andreuenc en el seu creixement.

L’acord suposarà un vincle amb el club blaugrana, el qual tindrà prioritat sobre la resta de clubs per incorporar joves valors andreuencs a canvi d’una determinada xifra econòmica en concepte de dret de preferència d’incorporació i retracte vers les quanties dels drets de formació ofertes per tercers a la UE Sant Andreu respecte el jugador d’interès. Aquest conveni serà vigent fins el juny del 2017, moment en què ambdues parts valoraran la pròrroga del mateix segons els interessos propis de cada entitat.

L’acord es va començar a gestar a iniciativa del directiu responsable de l’àrea esportiva de la UE Sant Andreu, Xavier Orts, que va encapçalar unes intenses negociacions per tancar aquest conveni. Tant la Junta Directiva com la direcció esportiva, encapçalada per Àlex Redondo, estan especialment satisfets perquè aquest acord potenciarà el nombre d’integrants i la qualitat del futbol base andreuenc a curt termini. Entre altres acords, els entrenadors de la UE Sant Andreu podran assistir a les jornades formatives del FC Barcelona pels clubs col·laboradors.

La formalització de l’acord es va signar a les instal·lacions del FC Barcelona. Xavier OrtsÀlex Redondo van ratificar-lo juntament amb el Cap de Gestió Esportiva del club blaugrana, Josep Llorca, i el Secretari Tècnic del Futbol Formatiu Amateur, Jordi Roura.

Fotografia: Xavier Orts, en el moment de la signatura del conveni amb Jordi Roura. | UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS