Tornada a la feina exigent

El juvenil-cadet s’enfronta demà al RCD Espanyol

Després d’una setmana d’aturada, el Sant Andreu es desplaça demà fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se a les terceres classificades, el RCD Espanyol, un conjunt blanc-i-blau que de guanyar a les quadribarrades podria arribar a col·locar-se com a líder de la categoria. El Sant Andreu però, arriba a aquest partit després de tornar a cedir els tres punts al Narcís Sala contra el Santa Susanna tot i realitzar un bon partit. Les andreuenques van ser les clares dominadores del partit però no van estar encertades de cara a porta i això va acabar passant factura.

D’aquesta manera, el Sant Andreu torna a la feina visitant un dels rivals més potents de la categoria però sense renunciar a res, les quadribarrades esperen poder realitzar un bon partit i fer valer el seu bon joc lluny de casa per intentar sumar, de nou, els tres punts.

El partit s’iniciarà a les 16:45h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, de Sant Adrià de Besós.

RCD ESPANYOL – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 10 de Primera Divisió
Horari: dissabate 10 de desembre, a les 16:45 h
Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS