Tornada a la feina exigent

El juvenil-cadet s’enfronta demà al RCD Espanyol

Després d’una setmana d’aturada, el Sant Andreu es desplaça demà fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per enfrontar-se a les terceres classificades, el RCD Espanyol, un conjunt blanc-i-blau que de guanyar a les quadribarrades podria arribar a col·locar-se com a líder de la categoria. El Sant Andreu però, arriba a aquest partit després de tornar a cedir els tres punts al Narcís Sala contra el Santa Susanna tot i realitzar un bon partit. Les andreuenques van ser les clares dominadores del partit però no van estar encertades de cara a porta i això va acabar passant factura.

D’aquesta manera, el Sant Andreu torna a la feina visitant un dels rivals més potents de la categoria però sense renunciar a res, les quadribarrades esperen poder realitzar un bon partit i fer valer el seu bon joc lluny de casa per intentar sumar, de nou, els tres punts.

El partit s’iniciarà a les 16:45h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, de Sant Adrià de Besós.

RCD ESPANYOL – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 10 de Primera Divisió
Horari: dissabate 10 de desembre, a les 16:45 h
Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018