Un punt contra tot (1-1)

El Juvenil A va sumar un punt en la seva visita a l’Unificación Bellvitge que va trencar la mala ratxa de quatre derrotes consecutives. Els andreuencs van jugar un gran partit i Almirall va anotar a la sortida d’un córner abans del descans. Un cop més, un gol al darrer minut, amb polèmica, va impedir consumar la victòria.

Impotència. Aquest és el sentiment que imperava al Juvenil A després d’empatar contra l’Unificación Bellvitge. Un punt que permet trencar la mala ratxa, però que va ser amarg pel gol rival novament al darrer minut i per com es va produir.

Els andreuencs van dominar el partit al primer temps, però els locals van tenir un parell dues oportunitats en els peus de Ferran. Luque va respondre amb seguretat. Just abans del descans, Sergi Almirall va rematar un córner servit per Aitor Vives per avançar els quadribarrats. Un gol que permetia afrontar el segon temps amb tranquil·litat.

L’equip de Josep Vicenç Mestre va defensar la renda amb eficàcia i la Unificación només podia recorre a les centrades laterals per crear perill. Al contracop, els andreuencs van tenir un parell d’opcions per sentenciar l’encontre.

L’empat final va ser esperpèntic. L’assistent va aixecar la bandera per assenyalar un fora de joc en la rematada d’Édgar Parra, però acte seguit va rectificar i va baixar-la. Els andreuencs van protestar amb vehemència, però la decisió ja estaba presa. L’àrbitre va mostrar tres targetes grogues i va expulsar el delegat, Francesc Vives.

La crueltat del final va deixar l’equip tocat i el Juvenil A necessitarà el suport de l’afició per sumar els pròxims sis punts al Narcís Sala contra dos rivals directes (Manacor i Sabadell) i allunyar-se de la zona baixa. El punt i la resta de resultats mantenen els quadribarrats fora de la zona de descens.

FITXA TÈCNICA

CD Unificación Bellvitge (1): Toni, Suau (Francesc, 71′), Grimau, Èric, Sanjosé, Cachorro, Ferran, Jordi (Younes, 71′), Balboa, Juanma i Adri (Édgar, 82′).

Juvenil A (1): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Fabregat, Martínez, Reñé, Ferrer (Ortega, 72′), Vives (Montero, 84′), Kiendrebeogo i Latorre (Montejo, 52′).

Gols: 0-1 Almirall (45′), 1-1 Édgar (89′).

Àrbitre: Sr. Moreno Villaécija, ha amonestat Sanjosé (88′) pels locals i Vives (34′), Martínez (37′), Ferrer (65′), Luque (89′), Almirall (89′) i Reñé (89′) pels visitants. Va expulsar el delegat andreuenc Francesc Vives per protestar (89′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 16 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Municipal Feixa Llarga.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS