Victòria per agafar confiança (5-1)

El Sant Andreu va esborrar el Porqueres del mapa

Ahir el Sant Andreu va fer, fins a dia d’avui, el partit més complet de la temporada. Les andreuenques van signar una primera part que va vorejar l’excel·lència amb remuntada inclosa.

El partit es va posar massa aviat en contra dels interessos andreuencs quan Fatou, una de les màximes golejadores del campionat, avançava les visitants abans que es complís el primer minut de partit. La reacció però, no es va fer esperar. Només tres minuts després d’encaixar el primer gol, Tania tornava a igualar el partit amb una gran definició davant de Marina. Tres minuts després d’igualar el partit, Börgrstrom avançava les andreuenques que veien com abans d’arribar al minut 10 de partit ja dominaven tant en joc com en el resultat. Michelle Börgrstrom va sumar un gol més al seu caseller al minut 22 i Tania Moyano faria el mateix al minut 27 de partit, deixant el marcador amb un 4-1.

Durant la segona meitat el Sant Andreu, amb el resultat a favor, va deixar que passéssin els minuts sense renunciar però, a ampliar les distàncies al marcador. L’extrem andreuenca Agudo signava el definitiu 5-1 a poc més de deu minuts per acabar el partit.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Aranzazu, Núria, Labrador, Börgstrom, Agudo, Sala, Adri, Tania, Natalia, Maria, Gemma

UE Porqueres: Marina, Sandra, Anna, Tania, Noelia, Fatou, Júlia, Sady, Amarens, Claudia, Núria

Gols: 0-1 (Fatou, 0-1), 1-1 (Tania 4′), 2-1 (Börgrstrom, 7′), 3-1 (Börgstrom 22′), 4-1 Tania (27′), 5-1 Agudo, 78′)

Més en

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018