Caixa i faixa pel Juvenil A (4-0)

El Juvenil A va golejar el Sabadell al Narcís Sala amb gols d’Aitor Vives i Seydou Kiendrebeogo a la primera part i d’Àlex Ortega i Pol Reñé als minuts finals del partit. Els andreuencs van dominar l’encontre i no van donar cap opció al rival. Amb aquesta victòria l’equip de Josep Vicenç Mestre escala dues posicions i s’allunya a set punts del descens.

Caixa i faixa pel Juvenil A. Els tres punts sumats davant el Sabadell permeten que els andreuencs es col·loquin a mitja taula i respirin amb tranquil·litat després d’unes setmanes de nervis i dubtes a causa d’una mala ratxa que conjunt entrenat per Josep Vicenç Mestre ja ha deixat enrere. A més, els quadribarrats van donar un altre cop directe a un rival per la permanència.

Tot i el marcador final, l’encontre va començar amb igualtat sobre la gespa. Aitor Vives va obrir la llauna amb un magistral llançament de falta directa (30′) i abans del descans Seydou Kiendrebeogo va rematar de volea una pilota pentinada per Dani Homet (40′), que retornava a l’equip després de dos mesos allunyat dels terrenys de joc per una lesió.

A la segona meitat, el Juvenil A va gestionar eficaçment la renda de dos gols que havia aconseguit i va controlar el partit. Àlex Luque només va haver d’intervenir en una ocasió per rebutjar un xut amb els punys. A la recta final, Àlex Ortega va anotar el tercer amb una gran volea (86′) i en temps afegit Pol Reñé va arrodonir la golejada amb una definició precisa davant el porter visitant.

Així doncs, el Juvenil A suma la segona victòria consecutiva, escala fins la novena posició (22 punts) i afrontarà els duels contra el Barcelona i l’Espanyol sense cap pressió amb l’objectiu d’esgarrapar punts als dos primers classificats de la Divisió d’Honor. Vives i Kiendrebeogo es perdran el el partit contra el Barça (dissabte a les 12h) per sanció.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Luque, Prado (Latorre, 89′), Almirall, Megía, Martínez, Ortega, Montejo, Vives (Espigol, 84′), Kiendrebeogo (Montero, 89′) i Homet (Reñé, 76′).

CE Sabadell FC (0): Soto, Edu (Oli, 59′), Juncà, Brian, Alavedra, Joan (Heredia, 75′), Aniol (Joel, 75′), Heo, Gómez, Kilian i Monells.

Gols: 1-0 Vives (30′), 2-0 Kiendrebeogo (40′), 3-0 Ortega (86′), 4-0 Reñé (93′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Aparicio, va amonestar Homet, Vives i Kiendrebeogo pels locals i Juncà pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Els quadribarrats celebren un dels gols de la victòria. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS