Caixa i faixa pel Juvenil A (4-0)

El Juvenil A va golejar el Sabadell al Narcís Sala amb gols d’Aitor Vives i Seydou Kiendrebeogo a la primera part i d’Àlex Ortega i Pol Reñé als minuts finals del partit. Els andreuencs van dominar l’encontre i no van donar cap opció al rival. Amb aquesta victòria l’equip de Josep Vicenç Mestre escala dues posicions i s’allunya a set punts del descens.

Caixa i faixa pel Juvenil A. Els tres punts sumats davant el Sabadell permeten que els andreuencs es col·loquin a mitja taula i respirin amb tranquil·litat després d’unes setmanes de nervis i dubtes a causa d’una mala ratxa que conjunt entrenat per Josep Vicenç Mestre ja ha deixat enrere. A més, els quadribarrats van donar un altre cop directe a un rival per la permanència.

Tot i el marcador final, l’encontre va començar amb igualtat sobre la gespa. Aitor Vives va obrir la llauna amb un magistral llançament de falta directa (30′) i abans del descans Seydou Kiendrebeogo va rematar de volea una pilota pentinada per Dani Homet (40′), que retornava a l’equip després de dos mesos allunyat dels terrenys de joc per una lesió.

A la segona meitat, el Juvenil A va gestionar eficaçment la renda de dos gols que havia aconseguit i va controlar el partit. Àlex Luque només va haver d’intervenir en una ocasió per rebutjar un xut amb els punys. A la recta final, Àlex Ortega va anotar el tercer amb una gran volea (86′) i en temps afegit Pol Reñé va arrodonir la golejada amb una definició precisa davant el porter visitant.

Així doncs, el Juvenil A suma la segona victòria consecutiva, escala fins la novena posició (22 punts) i afrontarà els duels contra el Barcelona i l’Espanyol sense cap pressió amb l’objectiu d’esgarrapar punts als dos primers classificats de la Divisió d’Honor. Vives i Kiendrebeogo es perdran el el partit contra el Barça (dissabte a les 12h) per sanció.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Luque, Prado (Latorre, 89′), Almirall, Megía, Martínez, Ortega, Montejo, Vives (Espigol, 84′), Kiendrebeogo (Montero, 89′) i Homet (Reñé, 76′).

CE Sabadell FC (0): Soto, Edu (Oli, 59′), Juncà, Brian, Alavedra, Joan (Heredia, 75′), Aniol (Joel, 75′), Heo, Gómez, Kilian i Monells.

Gols: 1-0 Vives (30′), 2-0 Kiendrebeogo (40′), 3-0 Ortega (86′), 4-0 Reñé (93′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Aparicio, va amonestar Homet, Vives i Kiendrebeogo pels locals i Juncà pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Els quadribarrats celebren un dels gols de la victòria. | Severino Fernández – UESA

Més en

Tocar de peus a terra

Premsa25 de març de 2017

Només s’hi val guanyar

Premsa25 de març de 2017

Últim gran duel al Narcís Sala

Premsa24 de març de 2017

Compra la col·lecció de cromos del Sant Andreu!

Premsa24 de març de 2017