Cal confiança per seguir endavant

Les quadribarrades reben el Vic Riuprimer el diumenge

Fer creu i ratlla. Aquesta és la premisa per al juvenil cadet de l’entitat quadribarrada respecte al darrer partit de lliga. Les andreuenques van perdre per 2-0 contra el Cerdanyola del Vallès però la imatge que van deixar sobre la gespa del Municipal Nou Fontetes va ser molt diferent a la que va quedar reflectida al marcador.

Les jugadores de Yannick Llaugé s’apropen perillosament a la zona de descens però al seu favor tenen que les rivals acumulen una quantitat semblant de punts i que, per tant, no s’allunyen a la classificació. Qui sí que es troba més allunyat a la classificació és el proper rival de les quadribarrades. El Vic Riuprimer es troba situat en la sisena posició amb 21 punts i mira d’aprop les posicions que li donarien accés a la participació de la Copa Catalunya. D’altra banda, les andreuenques es troben fora del descens amb onze punts però acumulen una ratxa negativa de cinc derrotes consecutives. Les alarmes, per ara, no s’han d’encendre, doncs l’equip de Yannick Llaugé és un dels equips que millor futbol practica a la lliga però el premi no arriba en forma de resultat. Tot i això, no es perd la calma i se sap que l’equip es troba en fase de creixement i adaptació a la nova categoria. Confiança total per a l’equip que aquest diumenge rebrà al Narcís Sala al conjunt vigatà a partir de les 16:15.

UE SANT ANDREU – VIC RIUPRIMER REFO

Competició: Jornada 13 de Primera Divisió
Horari: dimecres 15 de gener, a les 16:15h
Estadi: Estadi Narcís Sala

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS