Començar igual que vam acabar

El Juvenil A obre el 2017 aquest dissabte amb un partit important contra el Sabadell al Narcís Sala (18h). L’equip andreuenc vol consolidar la victòria aconseguida el darrer encontre de l’any davant del Manacor i instal·lar-se a la zona tranquil·la de la classificació abans de visitar el FC Barcelona i rebre l’Espanyol. Homet és alta després de dos mesos lesionat.

Començar l’any amb bon peu suposaria allunyar-se de la zona perillosa i afrontar els enfrontaments contra el Barça i l’Espanyol sense pressió afegida. El Juvenil A es pren el partit contra el Sabadell com una gran oportunitat per allunyar-se d’un rival directe i guanyar tranquil·litat en la recta final de la temporada.

Els quadribarrats són onzens amb 19 punts, mentre que els arlequinats ocupen la penúltima posició amb 11 punts. El Sabadell només ha guanyat una jornada de les últimes onze i necessita sumar per aspirar a la permanència, fet pel qual és un rival perillós. Una relliscada podria complicar la situació de l’equip de Josep Vicenç Mestre.

“És un partit de caixa o faixa. El Sabadell és un equip amb moltes urgències i tindrà ganes de guanyar, ja van demostrar a Manacor que tenen potencial ofensiu per fer mal”, ha destacat el tècnic andreuenc. Ha afegit que el Juvenil A no es pot confiar i que sortirà a guanyar el partit, sent conscients de la classificació.

El Juvenil A podrà comptar amb tota la plantilla. Dani Homet és alta després de dos mesos allunyat dels terrenys de joc per lesió i podria disputar alguns minuts.

JUVENIL A – CE SABADELL FC

Competició: Jornada 18 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 7 de gener, 18h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: El Juvenil A celebra un dels gols del darrer partit. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS