Davant d’un partit trampa

El Sant Andreu rep un Sant Gabriel ‘B’ en hores baixes

El Sant Andreu rebrà el proper diumenge (16:15h) al Narcís Sala un Sant Gabriel que es troba en hores baixes. El conjunt de Sant Adrià de Besós només ha sumat tres punts dels darres quinze disputats i, tot i que la permanència no la veuen perillar, queden molt lluny del Sant Gabriel que la passada temporada va competir pel campionat de lliga.

Pel que fa els interessos quadribarrats, l’equip d’Aida Garcia vol fer bo el punt aconseguit la darrera jornada davant de l’AEM ‘B’ a Lleida, on les andreuenques van competir durant els noranta minuts per fer-se amb la victòria. De la mateixa manera, el Sant Andreu vol posar fi a tres jornades consecutives sense sumar els tres punts que ha provocat que l’equip andreuenc ocupi actualment la vuitena posició al bell mig de la classificació, havent sumat només dos punts dels darrers nou disputats. Tot i que les posicions d’ascens a Segona Divisió queden molt lluny i la permanència és gairebé un fet, les andreuenques volen apropar-se a la zona capdavantera de la classificació.

UE SANT ANDREU – CE SANT GABRIEL B

Competició: Jornada 17 de Preferent
Horari: diumenge 29 de gener, a les 16:15h
Estadi: Estadi Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS