Derrota contundent del juvenil-cadet (1-12)

La superioritat blaugrana va ser una constant durant els 90 minuts

El Sant Andreu no va poder amb el FC Barcelona i va caure derrotat per un contundent 1-12. Les quadribarrades es van veure penalitzades pel seu joc directe i una gran efectivitat de les visitants.

Sabedores de la dificultat del partit, les noies de Yannick Llaugé van ser valentes des del primer minut i no van renunciar al seu joc ambiciós de voler tenir el control de la pilota. Això implicava deixar molts espais lliures que va aprofitar el FC Barcelona, amb les seves davanteres, que destaquen per la seva velocitat i definició, per golejar el conjunt quadribarrat que no va tenir opcions d’apropar-se al marcador. Marina va destacar com la única jugadora quadribarrada capaç de superar la portera visitant establint el momentani 1-4.

Tot i patir aquesta abultada derrota, les jugadores de Yannick Llaugé segueixen fora de les posicions de descens, tot i que a només un punt d’elles. Val a dir que la classificació cada cop s’apreta més i que l’equip haurà d’afrontar una segona volta complicada on tots els equips de la zona baixa lluitaran per la permanència.

FITXA TÈCNICA

UE SANT ANDREU: Sportiello, Parera, Raquel, Marina, Visa, Claudia, Júlia, Bellido, Ariadna, Luna, Eva

FC BARCELONA: Marta, Núria, Jana, Aceituno, Alba, Vilarrassa, Bruna, Andrea, Pina, Laura, Ainhoa

GOLS: Pina (0-1, 2′), Ainhoa (0-2, 11′), Pina (0-3, 16′), Marta (0-4, 17′), Marina (1-4, 21′), Pina (1-5, 22′), Laura (1-6, 33′), Ainhoa (1-7, 35′), Maria (1-8, 42′), Pina (1-0, 46′), Viktoria (1-10, 63′), Viktoria (1-11, 72′), Aceituno (1-12, 75′)

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Derbis condemnats a l’empat (0-0)

Premsa23 d'abril de 2017

Duel parell amb mal precedent

Premsa22 d'abril de 2017

Una tornada a la feina exigent

Premsa22 d'abril de 2017

El Narcís Sala jutjarà un derbi decisiu

admin21 d'abril de 2017