Derrota en un partit d’urgències (3-0)

El Sant Gabriel va superar al Sant Andreu que entra en zona de descens

El Sant Andreu no va poder superar el Sant Gabriel en el darrer partit de la primera volta i entra per primer cop en descens. Les de Yannick Llaugé van caure derrotades per 3-0 al Municipal Ruiz Casado.

Massa aviat es posaven en contra les coses pel Sant Andreu. Un córner en el primer minut de partit a favor del Sant Gabriel va propiciar que Dunia, rematant al segon pal, avancés les locals. Els minuts corrien i el Sant Andreu no acabava de trobar-se còmode sobre la gespa del Ruiz Casado mentre que el Sant Gabriel aprofitava els atacs per les bandes per intentar ampliar el marcador i ho aconseguiria  al minut 19 mitjançant un cop més de Dunia.

Amb el marcador i el partit complicats, el Sant Andreu no va renunciar a buscar un gol que el tornés a ficar dins del partit però no aconseguia generar ocasions de perill. Ainara va salvar un u contra u amb la davantera del Sant Gabriel al minut 53 que podria haver deixat sense esperances a les andreuenques. Gairebé a les acaballes del partit, Júlia aprofitava una passada a l’espai per superar Ainara i posar el definitiu 3-0.

FITXA TÈCNICA

CE SANT GABRIEL: Luisa, Clara, Sara, Noelia, Ennia, Veronica, Maria, Julia, Dunia, Aina, Júlia

UE SANT ANDREU: Ainara, Raquel, Parera, Júlia, Marta, Marina, Claudia, Julia, Bellido, Ariadna, Eva

Gols: Dunia (1-0, 1′), Dunia (2-0, 19′), Julia (3-0, 74′)

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS