Derrota per 2-0 contra un rival directe

El juvenil andreuenc no va poder començar l’any amb bon peu

El Sant Andreu va perdre el passat dissabte per 2-0 en la seva visita al Municipal Les Fontetes de Cerdanyola del Vallès contra un rival directe i s’apropa perillosament a la zona calenta de la lliga.

Les quadribarrades tornaven a disputar un partit de lliga després de la derrota contra la Damm abans de l’aturada nadalenca. El rival era directe per a les aspiracions de permanència de les andreuenques, el Cerdanyola del Vallès. El partit, tot i ser igualat en tot moment, es va decantar en els minuts claus d’ambdues parts. Amb el zero a zero inicial els dos equips van tenir ocasions per avançar-se però van ser les locals qui, mitjançant Sheila es posarien per davant al marcador quan mancaven dos minuts per al descans en aprofitar un refús d’Sportiello.

Amb el marcador en contra i només quaranta minuts per solucionar-ho, les noies de Yannick Llaugé van fer un pas endavant per intentar igualar el marcador. Marta Visa va ser una de les jugadores més destacades del partit i a les seves botes va tenir l’empat on, després d’una gran acció individual dins de l’àrea el seu xut va marxar fregant el pal. Mentre les arribades de les verd-i-blanques eren tímides, les del Sant Andreu portaven perill però manca d’encert. Luna va tenir de nou l’empat però la seva rematada de cap es va estavellar al pal de la porteria local i a manca de dos minuts, Lucía va provocar un penal amb el que veuria la segona groga  i Paula posaria el definitiu 2-0 al marcador.

FITXA  TÈCNICA

Cerdanyola FC: Elia, Paula, Yael, Mabel, Miriam, Sheila, Judith, Sara, Míriam, Andrea, Mariona

UE Sant Andreu: Sportiello, Raquel, Laia, Lucía, Julia, Nadia, Marina, Visa, Poquet, Bellido, Eva

Gols: 1-0 (Sheila, 38′), 2-0 (Paula, 78′)

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017