Duel directe per la salvació

El Sant Andreu tanca la primera volta visitant el Sant Gabriel

El juvenil-cadet del Sant Andreu tancarà la primera volta de la competició visitant un rival directe per la permanència, el Sant Gabriel, demà a les instal·lacions municipals Ruiz Casado de Sant Adrià de Besós. El conjunt andreuenc arriba a la cita amb la necessitat de guanyar els tres punts per allunyar-se de la zona de descens que actualment marca, a només un punt de distància, el seu rival de demà.

Amb tot, l’equip de Yannick Llaugé només ha sumat una victòria dels darrers cinc partits i això ha propiciat el seu descens a la classificació. Ve val dir, però, que ha jugat contra els rivals més potents de la categoria, com ho són l’Espanyol, el FC Barcelona o la Damm. Ara mateix, però, el que més importa és recuperar-se d’aquests partits per afrontar una segona volta amb garanties per assolir la salvació. Abans, però, caldrà posar punt i final a la primera davant d’un Sant Gabriel també amb urgències.

CE SANT GABRIEL – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 15 de la Primera Divisió Juvenil-Cadet
Horari: dissabte 28 de gener, a les 15:15h
Estadi: Municipal José Luis Ruiz Casado (Sant Adrià de Besós)

Fotografia: Pedro Salado

Més en

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017

Acord de renovació amb José Antonio Llamas

Premsa17 de juny de 2017