Duel directe per la salvació

El Sant Andreu tanca la primera volta visitant el Sant Gabriel

El juvenil-cadet del Sant Andreu tancarà la primera volta de la competició visitant un rival directe per la permanència, el Sant Gabriel, demà a les instal·lacions municipals Ruiz Casado de Sant Adrià de Besós. El conjunt andreuenc arriba a la cita amb la necessitat de guanyar els tres punts per allunyar-se de la zona de descens que actualment marca, a només un punt de distància, el seu rival de demà.

Amb tot, l’equip de Yannick Llaugé només ha sumat una victòria dels darrers cinc partits i això ha propiciat el seu descens a la classificació. Ve val dir, però, que ha jugat contra els rivals més potents de la categoria, com ho són l’Espanyol, el FC Barcelona o la Damm. Ara mateix, però, el que més importa és recuperar-se d’aquests partits per afrontar una segona volta amb garanties per assolir la salvació. Abans, però, caldrà posar punt i final a la primera davant d’un Sant Gabriel també amb urgències.

CE SANT GABRIEL – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 15 de la Primera Divisió Juvenil-Cadet
Horari: dissabte 28 de gener, a les 15:15h
Estadi: Municipal José Luis Ruiz Casado (Sant Adrià de Besós)

Fotografia: Pedro Salado

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018