El Juvenil A segueix sumant (1-1)

El Juvenil A continua sumant i aquest dissabte va aconseguir empatar contra l’Espanyol al Narcís Sala. Seydou Kiendrebeogo va avançar els andreuencs amb una espectacular volea al primer temps en un inici demolidor de l’equip de Josep Vicenç Mestre. Els quadribarrats van saber patir en els pitjors moments i l’Espanyol va trobar l’empat en una jugada culminada per Enri a la segona part. Les aturades de Luque i el dispositiu defensiu van permetre sumar un punt contra el segon classificat de la Divisió d’Honor.

La intensitat i el compromís són trets d’indentitat del Juvenil A. L’equip de Josep Vicenç Mestre va aconseguir un empat molt meritori contra el Barça la setmana passada i aquest dissabte va posar l’Espanyol contra les cordes amb un inici en què els andreuencs van ser un tornado. Seydou Kiendrebeogo va perforar la porteria visitant amb una espectacular volea als dos minuts i posteriorment Edu Ferrer va anotar el segon, anul·lat per fora de joc, després d’un xut de Marc Montejo que va desviar el porter blanc-i-blau.

Amb el pas dels minuts el conjunt periquito es va desfer de la pressió intensa dels primers minuts i es va acomodar sobre la gespa del Narcís Sala. El Juvenil A va activar el seu dispositiu defensiu i no va concedir ocasions de gol, tret d’una en què Àlex Luque va intervenir amb una bona mà per evitar l’empat (26′).

Al segon temps, Adrià Prado va estar a punt d’ampliar l’avantatge en un contracop. Els quadribarrats van resistir fins que Enri va empatar en culminar al segon pal una centrada des de la dreta (60′). La diana va animar els blanc-i-blaus, que van gaudir d’ocasions per anotar el segon. Novament Luque va salvar els mobles amb les seves aturades, que finalment van permetre sumar un altre punt molt treballat.

El Juvenil A continua novè a la classificació de la Divisió d’Honor, ara amb 24 punts, sis per sobre del descens, i encadena cinc jornades d’imbatibilitat. La setmana vinent toca visitar l’Atlètic Balears, un dels equips de la zona baixa de la taula.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Luque, Prado, Gómez, Almirall, Megía, Martínez, Reñé (Espígol, 85′), Ferrer (Latorre, 75′), Montejo, Vives (Fabregat, 83′) i Kiendrebeogo.

RCD Espanyol (1): Edu, Víctor, Pedrosa, Jaume, Gaixas, Pol, Jordán (Dani, 80′), Martí, Enri, Gil (Pau, 88′) i Fode (Enric, 67′).

Gols: 1-0 Kiendrebeogo (2′), 1-1 Enri (60′).

Àrbitre: Sr. Medié Jiménez, va amonestar Luque, Prado, Almirall, Reñé, Ferrer, Vives i Fabregat pels locals i Jaume i Pol pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 20 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS