El Juvenil A, amb les mans buides (1-0)

El Juvenil A va caure derrotat a Son Malferit davant l’Atlético Baleares amb un gol d’Illias a dos minuts pel final de l’encontre. L’equip de Josep Vicenç Mestre va gaudir de bones oportunitats al primer temps per avançar-se, però la falta d’encert i el porter local van avortar els intents dels andreuencs. A la segona meitat el partit es va equilibrar i Illias va castigar els quadribarrats.

Els andreuencs van tornar amb les mans buides de Mallorca malgrat jugar un bon encontre. El domini inicial va ser del Juvenil A, sobretot durant els primers vint minuts. L’ocasió més clara va ser per Marc Montejo en un xut des de l’interior de l’àrea mallorquina que Pau va rebutjar de forma afortunada. Els quadribarrats no van transformar el seu control en gol, fet que acabaria passant factura.

L’Atlètic Balears va igualar el duel a la segona part, en què el joc es va travar al mig de camp. Poques aproximacions per ambdós equips, fet que indicava que es consumaria l’empat sense gols a Son Malferit. No obstant això, un cop més el Juvenil A va encaixar un gol decisiu a la recta final. A dos minuts perquè es complís el temps reglamentari, Illias, que havia entrat feia pocs minuts, va pentinar una centrada al primer pal i va batre la porteria andreuenca.

El Juvenil A continua novè (24 punts) i té un marge de cinc punts sobre la zona de descens, a més de tenir tres equips per sota abans de la primera plaça marcada en vermell a la classificació de la Divisió d’Honor.

FITXA TÈCNICA

CD Atlético Baleares (1): Pau, Sandro, Carlos, Terrassa, Fernández, Javi (Illias, 72′), Serverd, Pedro, Manu (Gorka, 59′), Liñares (Mercadal, 89′) i Canals (Kike, 65′).

Juvenil A (0): Fernández, Prado (Otin, 86′), Gómez, Fabregat, Megía, Martínez, Ortega, Montejo, Vives (Espígol, 66′), Kiendrebeogo i Homet (Montero, 76′)

Gol: 1-0 Illias (88′).

Àrbitre: Sr. Garcia Ferrer, va amonestar Terrassa i Liñares pels locals i Megía, Gómez i Vives pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 21 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi de Son Malferit.

Fotografia: Xisca G. (futbolbalear.es)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS