El Sant Andreu amb presència a la Selecció

Júlia Poquet i Laia Parera van ser convocades amb la Sub16

Ahir la Selecció Sub16 va seguir preparant la segona fase del Campionat d’Espanya que es disputarà, en dues setmanes, a les instal·lacions del Santfeliuenc. El Sant Andreu va comptar en un inici amb dues jugadores del seu juvenil cadet, Laia Parera que ja és una habitual en les convocatòries de la seleccionadora Natàlia Arroyo, i Júlia Poquet, que s’estrenava. A última hora, Parera va ser baixa per una indisposició. Qui sí que va acabar debutant va ser l’extrem andreuenca, que va gaudir de minut a la segona part del partit que les va enfrontar al Pallejà i on la Selecció es va acabar imposant per un 1-3. Poquet va tenir, fins i tot, alguna ocasió per ampliar les distàncies.

Noah Bezis, amb la Sub12

Per primera vegada aquesta temporada el Sant Andreu també ha aportat jugadores a la Selecció Sub12. Es tracta de la jugadora de l’Aleví B, Noah Bezis que el passat dimarts va formar part del primer entrenament de la Selecció Sub12 que va tenir lloc a Sabadell.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS