El Sant Andreu incorpora Marouane Hlal

La UE Sant Andreu ha fitxat el futbolista marroquí Marouane Hlal, ‘Maru’ (El Aaiún, 5 de novembre de 1997), que ha signat contracte fins el juny del 2018. Hlal és internacional sub-20 amb el Marroc. El futbolista ja ha completat el primer entrenament amb el primer equip sota les ordres de Mikel Azparren.

Hlal és un davanter esquerrà que destaca per la seva velocitat i pel seu extraordinari u contra u, i també es pot desenvolupar en la posició d’extrem. Prové de la Primera Divisió marroquina i el darrer mes ha estat entrenant amb el Somozas a Segona Divisió B.

S’ha format al Juventud Parla, al Parla Norte, al Pinto, a l’Alcorcón i el 2014 el va incorporar el Reial Madrid CF, on va jugar dues temporades de juvenil. La temporada passada va jugar a la Divisió d’Honor amb el Juvenil A del club blanc.

Des del Club li desitgem molta sort i èxits amb la quadribarrada.

Fotografia: Hlal amb el director esportiu andreuenc, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017