El Sant Andreu no aprofita l’avantatge i cau derrotat (3-1)

Les quadribarrades es van avançar al marcador però van acabar perdent

El Sant Andreu va caure derrotat per 3-1 contra el Pardinyes en el darrer partit de la primera volta. Les jugadores d’Aida Garcia es van avançar mitjançant Tania i van acabar la primera meitat dominant en el joc i en el marcador, però una bona segona meitat de les locals les va permetre capgirar el marcador.

El conjunt quadribarrat visitava Pardinyes sabent que no seria una sortida fàcil. El Sant Andreu venia d’empatar contra el Tortosa-Ebre mentre que el Pardinyes arribava després de superar el Sant Gabriel B per 1-4. Les noies d’Aida Garcia van començar dominant en el joc i es van treure la por de damunt i van crear ocasions de perill. No seria fins al minut 33 que Tania avançaria les visitants.

Amb quaranta-cinc minuts per davant, les jugadores del Sant Andreu van intentar conservar el resultat però el Pardinyes, sabedor de la importància de la victòria, va fer un pas endavant. Gemma Casanova va posar l’empat al marcador i els dubtes es van apoderar del Sant Andreu que va veure com a manca d’un quart d’hora, Alexandra capgirava el marcador. Amb el 2-1 les d’Aida Garcia van intentar la igualada però un altre cop Alexandra va tornar a superar Aranzazu i va segellar el definitiu 3-1.

FITXA TÈCNICA

CF Pardinyes: Tatiana, Iris, Laura, Alexandra, Anna, Rosa Maria, Anna, Gemma, Carla, Clara, Patricia

UE Sant Andreu: Aranzazu, Labrador, Maria, Gemma, Natalia, Inés, Agudo, Tania, Vila, Mariona, Börgstrom

Gols: Tania (0-1, 33′), Gemma, (1-1, 54′), Alexandra (2-1, 70′), Alexandra (3-1, 82′)

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Duel d’alt nivell al Narcís Sala

Premsa29 d'abril de 2017

Obligats a guanyar a Vilassar de Mar

admin29 d'abril de 2017

Alberto R. Carroza: “M’agradaria penjar les botes al Sant Andreu”

Premsa28 d'abril de 2017

Seguir vives en la lluita

Premsa28 d'abril de 2017