Embarcada del Juvenil A cap a Mallorca

El Juvenil A s’embarca cap a Mallorca per darrer cop aquesta temporada per disputar un partit important aquest diumenge (12:30h) davant el CD Atlético Baleares. L’equip de Josep Vicenç Mestre té baixes sensibles però confia en la bona dinàmica per aconseguir els tres punts a Son Malferit.

Un cop escalat el Tourmalet contra el FC Barcelona i l’Espanyol, amb dos punts sumats positius, el Juvenil A vol transformar les bones sensacions de les últimes setmanes en una victòria que doni més aire a la classificació de la Divisió d’Honor. Els andreuencs són novens amb 24 punts i els illencs catorzens, en zona de descens, amb 14 punts.

El tècnic quadribarrat, Josep Vicenç Mestre, ha recordat que l’Atlético Baleares va guanyar al Narcís Sala al partit de la primera volta. “Han fitxat jugadors, són més sòlids, els agrada tenir la pilota i en els darrers dos partits a casa s’han fet forts i han sumat dues victòries”, ha indicat. Ha afegit que “és un partit clau per girar la truita i acabar de marcar el nostre pas en aquesta lliga”. I ha advertit als seus futbolistes: “Si anem relaxats ens passaran per sobre“.

Pol Reñé i Edu Ferrer seran baixa per sanció, i a més algun jugador podria quedar-se a Sant Andreu i anar convocat amb el primer equip. “Confiem plenament en tota la plantilla, contra el Barça i l’Espanyol els jugadors van fer un pas endavant. No anem en les millors condicions, però no renunciem a la victòria“, ha explicat.

CD ATLÉTICO BALEARES – JUVENIL A

Competició: Jornada 21 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 29 de gener, a les 12:30h
Estadi: Son Malferit

Fotografia: Imatge del partit de fa dues jornades contra el FC Barcelona. |  Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS