Empat per iniciar la segona volta (1-1)

El Sant Andreu va empatar contra l’AEM ‘B’ a un

La segona volta del campionat ja està en joc. El Sant Andreu va visitar Lleida per enfrontar-se a l’AEM ‘B‘ i va poder esgarrapar un punt. Les andreuenques van saber-se defensar molt bé dels atacs locals i van gaudir d’ocasions per endur-se els tres punts. Amb tot, l’empat va ser just i ja pensen en fer-lo bo la setmana vinent rebent un altre filial, el Sant Gabriel B.

El Sant Andreu va començar el partit millor posicionat que el seu rival. Amb la intenció de no repetir el que va succeir a la primera volta de campionat, la consigna era ser fortes i segures al darrera i efectives al davant. Tot i que cap dels dos equips gaudia d’ocasions clares per avançar-se al marcador, el Sant Andreu intentava crear perill amb el seu joc de combinació entre jugadores. Incapaços ambdós equips de desfer la igualada abans de la primera meitat, es va arribar al descans.

L’inici dels segons quaranta-cinc minuts va ser pel conjunt local que va assetjar la porteria d’Aranzazu, que va mostrar-se segura sota pals en tot moment. La portera quadribarrada però no va poder fer res en el gol local quan Júlia Miró va superar-la en el 58′ de partit. Lluny d’abaixar els braços, les andreuenques van fer un pas endavant per intentar la igualada que arribaria gràcies a una magnífica vaselina de Vila només deu minuts més tard. Amb vint minuts, els equips van començar a notar la baixada física d’un exigent partit i es van signar taules.

FITXA TÈCNICA

AEM ‘B’: Sarai, Núria, Mireia, Meritxell, Jordina, Júlia, Ainhoa, Paula, Elvira, Nuria, Carme

UE SANT ANDREU: Aranzazu, Esquena, Inés,Maria, Vila, Borgström, Adri, Tania, Natalia, Masferrer, Gemma

GOLS: Júlia (1-0, 58′), Vila (1-1, 68′)

Foto: futfem.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS