Empat amb regust agredolç (2-2)

El Sant Andreu no va poder superar el Tortosa Ebre

No va ser la millor posada en escena per al nou any. El Sant Andreu no va poder passar de l’empat a 2 contra el Tortosa Ebre en el primer partit del 2017 i va deixar passar una bona oportunitat per apropar-se a la zona capdavantera de la classificació.

Les quadribarrades, que van notar l’absència de jugadores clau per lesió, van anar durant tot el partit a remolc i és que van haver d’igualar dues vegades el marcador, ja que el Tortosa Ebre s’hi va avançar. El primer gol, obra de la visitant Alba va ser neutralitzat ràpidament per Tania Moyano només dos minuts després. Amb el marcador igualat a 1 es va arribar al descans del partit. A la segona meitat, el Sant Andreu va intentar fer un pas endavant per poder remuntar el partit però Angels Benaiges va tornar a posar per davant les visitants en el minut 66 de partit. Amb el marcador i el temps en contra, el Sant Andreu va tornar a agafar la iniciativa del matx amb un Tortosa Ebre defensant-se per endur-se els tres punts del Narcís Sala, però a falta d’un quart d’hora, tornava a ser Tania Moyano qui igualava el partit. Amb encara deu minuts per acabar el partit, ni el Sant Andreu ni el Tortosa Ebre van poder sumar cap gol més al seu caseller i es van repartir els primers punts del 2017.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Aranzazu, Nuria, Maria, Gemma, Borgström, Poza, Adri, Tania, Natalia, Vila, Masferrer

Femení Tortosa-Ebre: Carla, Julia, Nerea, Alba, Cinta, Angels, Laia, Julia, Sandra, Emma, Raquel

Gols: Alba (0-1, 28′), Tania (1-1, 30′), Angels (1-2, 66′), Tania (2-2, 78′)

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017