Estrenar-se amb una victòria convincent

El Sant Andreu inicia l’any 2017 al Narcís Sala i vol estrenar l’any nou amb una victòria davant del Cerdanyola aquest diumenge (12h). L’equip de Mikel Azparren necessita trencar la mala ratxa de quatre jornades sense guanyar i convèncer per afrontar la segona volta amb optimisme. Aleix Dalmau podria debutar amb la quadribarrada.

Amb l’any nou s’inicia la segona volta del campionat. El Sant Andreu la comença en vuitena posició i vol competir fins el final per poder accedir a la zona alta. Els rivals no afluixen i l’equip andreuenc necessita trencar ratxes negatives i obtenir una victòria convincent per guanyar confiança, créixer com a conjunt i retornar l’optimisme al Narcís Sala.

El Sant Andreu només ha aconseguit una victòria els darrers sis partits a casa, la golejada davant del Santfeliuenc, amb tres derrotes i dos empats. Cal iniciar la segona volta sumant els tres punts a casa i tornant a fortificar l’estadi quadribarrat amb el suport de l’afició. A més, guanyar suposaria acabar amb una petita ratxa de quatre jornades sense fer-ho.

Ara bé, el Cerdanyola es presenta com un rival complicat. És un equip treballador i fort a casa, tot i que a domicili baixa les seves prestacions. Només ha sumat una victòria fora, amb quatre empats i cinc derrotes i es troba a la zona mitja baixa amb 21 punts. No obstant això, a la primera jornada a finals d’agost ja va demostrar que és capaç de fer mal creant poques ocasions de gol.

Un incentiu afegit serà poder veure els primers minuts d’Aleix Dalmau defensant la quadribarrada. El lateral esquerre és la incorporació andreuenca d’aquest hivern i podria debutar si Azparren ho considera oportú.

Precedents

En el partit de la primera volta, el Cerdanyola es va imposar per la mínima amb un solitari gol d’Oriol Molins a l’inici de la segona meitat. A més, la temporada passada els vallesans van endur-se els tres punts del Narcís Sala a la recta final del campionat (1-2).

Baixes

El Sant Andreu inicia el 2017 amb les baixes de Luismi i Joel, que continuen recuperant-se de les seves respectives lesions. Llamas és alta després d’haver complert un partit de sanció, Dani Guerrero està disponible després de dos jornades de baixa per unes molèsties i Carroza és baixa la lesió que va patir en el darrer encontre.

UE SANT ANDREU – CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Competició: Jornada 20 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 8 de gener, 12h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Joel Luceño Soriano (del. Tarragona), assistit per Juan Rubén Ramal Argany (Tarragona) i Àlex López Kassem (Tarragona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, BTV

Fotografia: Sekou en una acció del partit de la primera volta. | Cerdanyola del Vallès FC

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS