Compte de Twitter pel futbol femení

La UE Sant Andreu ha obert recentment un compte de Twitter per informar de tota l’actualitat relativa al futbol femení quadribarrat. El compte en qüestió és @uesafemeni.

La iniciativa va ser proposada per les entrenadores del primer equip, Aida García i Sara Mérida, per donar més rellevància a la informació del futbol femení del Sant Andreu, i els responsables de l’àrea comunicativa del Club han compartit la idea per fer-la realitat.

Aquesta temporada el futbol femení ha guanyat protagonisme als mitjans de comunicació del Sant Andreu. Es fa un seguiment regular de l’actualitat, es redacten les prèvies i les cròniques dels partits del primer equip i del juvenil-cadet i s’informa dels horaris i dels resultats.

Ara per ara aquest compte estarà a prova fins el final d’aquesta temporada, moment en què es valorarà la conveniència o no de mantenir-lo actiu. A més, us recordem que ens podeu seguir pels canals de comunicació habituals al Facebook, Twitter, Instagram i Telegram.

Animem a tots els andreuencs a seguir en compte @uesafemeni!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS