Homenatge al Centre Cultural Els Catalanistes

La UE Sant Andreu homenatgerà el Centre Cultural Els Catalanistes, una entitat molt arrelada al poble de Sant Andreu de Palomar, atès que aquest 2016 va ser el seu 150è aniversari. Aprofitant el partit del pròxim diumenge al Narcís Sala davant el Terrassa FC (12h), el Club ha convidat els integrants d’aquesta associació i el president de la mateixa efectuarà el servei d’honor.

Els Catalanistes és una entitat de caràcter cultural, sense ànim de lucre ni tendència política ni religiosa que va obrir les portes el 1866. Es dedica a fomentar l’art líric, el teatre, la dansa, l’esport i la cultura de Sant Andreu de Palomar.

Els socis del CC Els Catalanistes podran accedir al Narcís Sala presentant el seu carnet o bé a passar a recollir una invitació doble a les oficines de la UE Sant Andreu durant aquesta setmana.

L’entitat ha començat a repartir invitacions i s’ha convidat també a totes les institucions de Sant Andreu de Palomar. Així mateix, hi haurà dos trofeus pel Sant Andreu i pel Terrassa que es lliuraran quan finalitzi l’encontre.

El Club desitja que sigui un gran dia perquè el Poble homenatgi aquesta entitat tant nostrada amb 150 anys d’història i poder dedicar la victòria a tots els assistents. Us hi esperem!

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018