El Sant Andreu rep el líder de la categoria, el FC Barcelona

Gairebé sembla una missió impossible per a les jugadores de Yannick Llaugé però res no és impossible per a aquest equip. El Sant Andreu rebrà el diumenge al líder intractable de la categoria, el FC Barcelona. El conjunt blaugrana que encara no coneix la derrota i que compta tots els seus partits per victòries -exceptuant un empat- es trobarà un Sant Andreu que arriba a la cita amb la moral alta després de vèncer per 1-0 al Vic-Riuprimer i allunyar-se de la zona compromesa de la classificació.

Sabedores de la dificultat que té aquest partit, les jugadores quadribarrades no renuncien absolutament a res. Tot i la derrota a Cerdanyola, les quadribarrades van oferir molt bona imatge i un bon joc que es va veure recompensat la setmana passada amb la victòria contra el Vic-Riuprimer. Aquesta jornada però, el rival és el més potent de la categoria i les andreuenques hauran de fer un partit excels perquè els punts no marxin del Narcís Sala.

JUVENIL-CADET – FC BARCELONA

Competició: Jornada 14 de Primera Divisió
Horari: diumenge 22 de gener, a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS