La batalla de Nou Barris

El Sant Andreu visita aquest diumenge (12h) el CF Montañesa en el que serà el tercer partit entre ambdós equips aquesta temporada. Nou Barris espera un altre derbi que promet ser emocionant i en què ambdós conjunts voldran trencar les seves ratxes negatives i superar el rival a la classificació.

Màxima igualtat. El Sant Andreu i el Montañesa es presentaran a la batalla de Nou Barris empatats a punts a la taula (27) i amb el mateix balanç de victòries (7), empats (6) i derrotes (7), gairebé també igualats en gols a favor i en contra. Cap dels dos equips vol perdre el tren per competir per la quarta plaça.

Serà un encontre exigent, atès que els locals només han cedit una derrota a Nou Barris, amb quatre victòries i quatre empats. A més, cal tenir en compte les dimensions del camp, una condició que el conjunt groc-i-negre sap explotar a la perfecció, recolzat per una de les aficions més sorolloses de la categoria.

Deures pendents. El Sant Andreu necessita una victòria per trencar la mala ratxa en què està immers les últimes jornades i recuperar la confiança. L’injust –per ocasions– empat contra el Cerdanyola no ha d’amagar que els andreuencs van crear oportunitats de gol per guanyar l’encontre. Caldrà, doncs, mantenir la sang freda, igualar la intensitat del rival i afinar de cara a porteria.

Precedents

A la primera volta el Sant Andreu va derrotar el Montañesa al Narcís Sala amb un gol de Noguera a l’últim minut (3-2), i un mes abans a la segona ronda de la Copa Catalunya els andreuencs també van guanyar per la mínima (1-0). La temporada passada, victòria quadribarrada a casa (2-0) i derrota (3-0) a Nou Barris.

Baixes

Joel i Luismi continuen recuperant-se de les seves respectives lesions, mentre que Carroza encara té algunes molèsties físiques que li impediran jugar el partit. Pels locals serà baixa Alberto García per sanció.

Entrades a cinc euros pels socis

Els socis del Sant Andreu que vulguin assistir al derbi en directe podran accedir al Municipal de Nou Barris pagant cinc euros, d’acord a la política d’ambdós clubs de facilitar i promoure l’assistència als estadis. Us hi esperem!

CF MONTAÑESA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 21 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 15 de gener, a les 12h
Estadi: Municipal de Nou Barris
Arbitratge: Xavier Bertomeu Garcia (del. Barcelona), assistit per Marcos López Jiménez (Barcelona) i Sergio Manjón Villazala (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i BTV

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS