La sortida més complicada de l’any

El Juvenil A visita aquest dissabte (12h) el FC Barcelona, el líder de la Divisió d’Honor. L’equip de Josep Vicenç Mestre afronta l’encontre amb il·lusió i la tranquil·litat que li atorguen les darreres dues victòries i amb l’objectiu de jugar un bon partit i intentar sumar algun punt.

La sortida més complicada de la temporada. La Ciutat Esportiva Joan Gamper rebrà el Juvenil A per veure’s les cares amb el FC Barcelona, equip que encapçala la Divisió d’Honor amb 47 punts (i nou d’avantatge respecte al segon), un conjunt que només ha punxat en tres partits. Els andreuencs, amb dues victòries consecutives que han situat l’equip a mitja taula amb 22 punts, tenen baixes importants però volen plantar cara als blaugranes.

“És el camp més difícil d’Espanya de la Divisió d’Honor i a més amb gespa natural, serà molt complicat”, ha explicat l’entrenador quadribarrat Josep Vicenç Mestre. Sobre el rival, ha destacat que “el Barça t’obliga a replegar-te i a defensar a la teva àrea, però intentarem posar-los les coses difícils i contrarestar-los amb transicions ràpides”.

Mestre ha subratllat que “els futbolistes que no han tingut tants minuts tindran l’oportunitat de demostrar la seva vàlua”, ja que Aitor Vives i Seydou Kiendrebeogo seran baixa per sanció. Al partit de la primera volta, els andreuencs van caure per la mínima (1-2) al Narcís Sala malgrat avançar-se i resistir fins la segona meitat.

FC BARCELONA – JUVENIL A

Competició: Jornada 19 de la Divisió d’Honor (Grup III)
Horari: dissabte 14 de gener, a les 12h
Estadi: Ciutat Esportiva Joan Gamper
Seguiment: @uesantandreu i Gol T

Fotografia: Imatge del partit de la primera volta. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS