Necessitats contraposades a Els Canyars

El Sant Andreu afronta el primer dels dos desplaçaments consecutius visitant Els Canyars. El Castelldefels necessita sumar punts després de caure en zona de descens i per trencar una mala ratxa de cinc jornades sense guanyar. Els andreuencs, encadenar la tercera victòria per mantenir-se colze a colze amb els aspirants a la promoció.

Les dinàmiques del Sant Andreu i del Castelldefels són ben diferents. L’equip de Mikel Azparren acumula quatre jornades sumant i dues victòries seguides i ha recuperat sensacions aquest inici d’any després d’un desembre fosc en joc i resultats. Els del Baix Llobregat, per contra, encadenen tres derrotes i cinc jornades sense guanyar que l’han fet caure en zona de descens.

A Els Canyars, el Castelldefels ha guanyat els quatre partits que contempla el seu marcador aquesta temporada, sumant-hi quatre empats i tres derrotes. Un equip que treu rèdit del seu terreny de joc i que tindrà la necessitat de guanyar al Sant Andreu per escapar de les places de descens directe.

La sanció de Juanma, la lesió de Carroza i  el dubte de Dalmau podrien forçar Azparren a improvisar una defensa quadribarrada que està en quadre, fet pel qual algun juvenil podria completar la convocatòria. A més, també podria entrar Joel Armengol un cop recuperat de la seva lesió.

Precedents

A la primera volta, el Sant Andreu es va imposar per la mínima al Narcís Sala amb un gol de Toro (1-0). A la darrera edició del Torneig d’Històrics, ambdós equips van empatar a zero. A la Copa Catalunya hi ha tres precedents amb resultats favorables al Castelldefels: la temporada 2010/2011 (2-0), la temporada 2011/2012 (2-1) i la temporada 2013/2014 (2-0). En Lliga a Els Canyars, el Sant Andreu ha vençut en tres ocasions i només ha cedit una derrota.

Baixes

El Sant Andreu té la baixa de Juanma Miranda per sanció com a conseqüència de la seva expulsió per doble amonestació diumenge passat, i de Carroza per lesió. Són dubte per molèsties físiques Dalmau i Toro. A més, Makaay ha abandonat la disciplina quadribarrada aquesta setmana. La bona notícia és la recuperació de Joel, que podria entrar a la convocatòria després de dos mesos de baixa, i l’alta de Ton Alcover després de dues setmanes fora.

UE CASTELLDEFELS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 23 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 29 de gener, a les 12h
Estadi: Els Canyars
Arbitratge: Gerard Brull Acerete (del. Girona), assistit per Sergi Font Portell (Figueres) i Juan José Cardenal Vargas (Maresme)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Aleix Dalmau és dubte pel partit. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS