Punt molt valuós pel Juvenil A (0-0)

El Juvenil A va sumar un punt molt valuós en la seva visita al FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip de Josep Vicenç Mestre va jugar un gran partit en defensa, mostrant una gran solidesa i sacrifici. Joan Fernández va aturar un penal a Jeremy a dos minuts pel final.

Punt de molt mèrit del Juvenil A contra el líder de la Divisió d’Honor. Els andreuencs han aconseguit arrencar un punt a un Barça que va tenir el domini de l’esfèrica però que no va saber superar el plantejament de l’equip de Josep Vicenç Mestre, que va aconseguir curtcircuitar l’atac blaugrana durant gairebé tot l’encontre.

Alasana va gauduir de les úniques ocasions locals amb diversos xuts des de fora l’àrea. En dos d’aquests, Joan Fernández va intervenir per rebutjar de punys (20′). Edu Ferrer va tenir l’aproximació més clara pels quadribarrats, però el seu xut final, forçat per la defensa, va sortir desviat.

Al segon temps, la tònica del partit no va canviar. El Barça tocava i tocava, i el Juvenil A basculava perfectament i bloquejava qualsevol intent de filtrar passades per dins, obligant el conjunt blaugrana a centrar pilotes i a xutar de lluny i pressionant al mig del camp. Montejo va gaudir de l’ocasió més clara, però un defensa va treure la pilota sota pals (73′).

Quan es consumava l’empat, l’àrbitre va xiular un penal favorable als locals per una caiguda de Jeremy dins l’àrea (88′). El davanter blaugrana va picar-lo però una gran aturada de Joan Fernández, que es va llençar a l’esquerra amb encert, va evitar el gol. La resistència, el sacrifici i el treball defensiu dels andreuencs va obtenir premi amb el xiulet final.

El punt sumat allarga la ratxa a quatre jornades d’imbatibilitat, amb 8 punts de 12 possibles i vuit gols anotats per només un encaixat. El Juvenil A és novè amb 23 punts, vuit per sobre de la zona de descems.

Així va aturar el penal Joan Fernández a dos minuts pel final:

FITXA TÈCNICA

FC Barcelona (0): Josep, Fati (Morer, 62′), Montes, Rey, Cucurella, Tur, Monchu, Mboula, Alasana, Abel Ruiz (Lee, 56′) i Jeremy.

Juvenil A (0): Fernández, Prado, Gómez, Almirall, Megía (Montero, 93′), Martínez, Ortega, Reñé, Montejo (Otin, 91′), Ferrer (Espigol, 89′) i Latorre (Fabregat, 78′).

Àrbitre: Sr. Sauleda Torrent, va amonestar Montes (52′) pels locals i Fernández (40′), Gómez (50′) i Montejo (75′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 19 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Fotografia: Severino Fernández – UESA

Vídeo: Javi Gómez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS