Sortida exigent per les andreuenques

L’equip d’Aida Garcia s’enfronta al Pardinyes, terceres classificades

Després de sumar un punt en el primer partit de l’any, el Sant Andreu es desplaçarà diumenge fins a Pardinyes. Les lleidetanes actualment ocupen la tercera posició, separades de les andreuenques per sis punts i volen seguir l’estela del Cerdanyola i del Fontsanta-Fatjó en plena lluita per l’ascens a Segona Divisió.

Les andreuenques, per la seva banda, volen fer bo el punt que van aconseguir contra el Tortosa-Ebre tot i saber que visiten un dels camps més complicats de la categoria. Amb la mala experiència de la temporada passada – les quadribarrades van perdre per 3-0 – l’equip d’Aida Garcia vol apropar-se a la zona privilegiada de la classificació i posar més car l’ascens a la categoria de plata. Amb tot, hauran de fer un partit gairebé perfecte per acabar també amb la ratxa de quatre victòries seguides de les lleidetanes.

El partit es disputarà diumenge a les 16:30h al Municipal de Pardinyes.

CF PARDINYES – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 15 de Preferent
Horari: dimecres 15 de gener, a les 16:30h
Estadi: Municipal de Pardinyes

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS