Tornen al camí de la victòria (1-0)

El Sant Andreu va superar el Vic-Riuprimer per 1-0 i agafa aire per seguir lluitant per la permanència. Un solitari gol de Marta Visa va permetre les jugadores de Yannick Llaugé poder veure recompensat el seu esforç de les darreres jornades.

La primera ocasió per a les quadribarrades va arribar després d’una bona jugada personal de Claudia per banda dreta on la pilota va anar a parar a l’àrea i el xut final va sortir desviat. Amb tot, el Sant Andreu ja avisava de les intencions. Una bona jugada individual de Visa, recuperant la pilota en una sortida de pilota del Vic-Riuprimer podia haver significat el primer gol per a les locals però Ariadna va desviar el xut de l’andreuenca. Mentre que les aproximacions de les visitants portaven escàs perill, Visa era la jugadora més destacada de les andreuenques i de les seves botes arribaven les ocasions més clares de les andreuenques. Tot i això, l’empat no es va poder desfer abans dels primers quaranta minuts.

Amb l’inici de la segona meitat, Yannick va moure la banqueta en cerca dels tres punts. La primera ocasió de la segona meitat va ser per a les visitants que van quedar-se a pocs centímetres de rematar una centrada on Ainara poc hagués pogut fer per evitar el gol. Tot i això, la portera andreuenca es va tornar a mostrar molt segura davant les davanteres visitants evitant que poguessin avançar-se en el marcador. El partit s’anava encallant i cap dels dos equips aconseguia crear perill. Va ser llavors quan Visa, amb un potent xut a més de vint metres de la porteria, aconseguiria superar Ariadna i posaria l’1-0 al marcador que acabaria sent definitu. A les acaballes del partit, el Vic va reclamar penal per mans dins de l’àrea que l’àrbitre no va xiular. Amb tot, el Sant Andreu va poder ampliar les distàncies quan Julia va gaudir d’un u contra u amb la portera i la pilota va acabar estavellant-se al pal.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Ainara, Raquel, Laia, Marta, Marina, Visa, Claudia, Julia, Bellido, Ariadna, Eva

Vic-Riuprimer: Ariadna, Roca, Coll, Berta, Vila, Carlota, Marta, Queralt, Julia, Montero, Ponce

Gol: Visa (1-0, 67′)

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS