Un altre os pel Juvenil A

Un Juvenil A rearmat de moral rep el RCD Espanyol al Narcís Sala aquest dissabte (18h). L’equip de Josep Vicenç Mestre encadena quatre jornades sumant i s’ha allunyat de la zona baixa. Els andreuencs van empatar a domicili contra el FC Barcelona la darrera jornada i recuperen homes importants pel duel contra els blanc-i-blaus.

Partit de gala al Narcís Sala entre el Juvenil A i l’Espanyol, el segon classificat de la Divisió d’Honor. L’equip andreuenc afronta el duel contra els de Sant Adrià amb moral després d’aconseguir un punt contra el líder i d’acumular quatre jornades d’imbatibilitat. Dues victòries i dos empats que situan el Juvenil A a la novena posició amb 23 punts.

En el duel de la primera volta, l’Espanyol només va poder superar els quadribarrats amb un gol en temps afegit (2-1). El tècnic andreuenc, Josep Vicenç Mestre, recomana prudència i calma per rebre els blanc-i-blaus: “Que no ens puguin les ganes. Tothom creu que guanyarem l’Espanyol, però hem de ser prudents perquè és un partit de futbol i també podem perdre, és el segon classificat”.

Mestre reconeix que a l’equip i a l’entorn “hi ha una mena de clima d’eufòria pels últims resultats”. El Juvenil A haurà de fer “un partit molt seriós” i l’entrenador d’Òdena creu que l’equip “s’ha d’atrevir a tenir la pilota i ser eficaç de cara a porteria. Hem de ser valents”, ha destacat, atès que l’Espanyol ha perdut contra el Barça i el Damm, dos equips que dominen la possessió de l’esfèrica.

En principi tota la plantilla està disponible pel matx. Mestre recupera dos homes importants, Aitor Vives i Seydou Kiendrebeogo, que es van perdre la darrera jornada per sanció.

JUVENIL A – RCD ESPANYOL

Competició: Jornada 20 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 21 de gener, 18h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Els andreuencs defensen una jugada al partit de la primera volta. | Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS