Un altre os pel Juvenil A

Un Juvenil A rearmat de moral rep el RCD Espanyol al Narcís Sala aquest dissabte (18h). L’equip de Josep Vicenç Mestre encadena quatre jornades sumant i s’ha allunyat de la zona baixa. Els andreuencs van empatar a domicili contra el FC Barcelona la darrera jornada i recuperen homes importants pel duel contra els blanc-i-blaus.

Partit de gala al Narcís Sala entre el Juvenil A i l’Espanyol, el segon classificat de la Divisió d’Honor. L’equip andreuenc afronta el duel contra els de Sant Adrià amb moral després d’aconseguir un punt contra el líder i d’acumular quatre jornades d’imbatibilitat. Dues victòries i dos empats que situan el Juvenil A a la novena posició amb 23 punts.

En el duel de la primera volta, l’Espanyol només va poder superar els quadribarrats amb un gol en temps afegit (2-1). El tècnic andreuenc, Josep Vicenç Mestre, recomana prudència i calma per rebre els blanc-i-blaus: “Que no ens puguin les ganes. Tothom creu que guanyarem l’Espanyol, però hem de ser prudents perquè és un partit de futbol i també podem perdre, és el segon classificat”.

Mestre reconeix que a l’equip i a l’entorn “hi ha una mena de clima d’eufòria pels últims resultats”. El Juvenil A haurà de fer “un partit molt seriós” i l’entrenador d’Òdena creu que l’equip “s’ha d’atrevir a tenir la pilota i ser eficaç de cara a porteria. Hem de ser valents”, ha destacat, atès que l’Espanyol ha perdut contra el Barça i el Damm, dos equips que dominen la possessió de l’esfèrica.

En principi tota la plantilla està disponible pel matx. Mestre recupera dos homes importants, Aitor Vives i Seydou Kiendrebeogo, que es van perdre la darrera jornada per sanció.

JUVENIL A – RCD ESPANYOL

Competició: Jornada 20 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 21 de gener, 18h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Els andreuencs defensen una jugada al partit de la primera volta. | Severino Fernández – UESA

Més en

Només s’hi val guanyar

Premsa25 de març de 2017

Últim gran duel al Narcís Sala

Premsa24 de març de 2017

Compra la col·lecció de cromos del Sant Andreu!

Premsa24 de març de 2017

Futbol Base: horaris 25 i 26 de març

Premsa23 de març de 2017