El Sant Andreu s’enfronta aquest diumenge (12h) al Terrassa FC, un clar aspirant a les places de promoció. El Narcís Sala alberga un duel atractiu entre dos equips que competeixen per no despenjar-se dels primers llocs. Els egarencs acumulen nou partits d’imbatibilitat.

I el Sant Andreu tres encontres sense guanyar al Narcís Sala. Quatre punts separen els quadribarrats del Terrassa a la classificació, una distància que l’equip de Mikel Azparren aspirar a eixugar amb una victòria que trenqui la mala ratxa andreuenca a casa i alhora la bona dinàmica visitant. Després de la victòria a Nou Barris contra el Montañesa, el Sant Andreu vol continuar creixent a través d’una nova victòria.

Però no serà pas senzill. Els egarencs arriben en forma al duel: acumulen tres partits sense encaixar cap gol i la jornada passada van aconseguir la primera victòria a domicili a Castelldefels. El Terrassa ocupa la cinquena posició (34 punts) i podria situar-se provisionalment quart en cas de sumar els tres punts. Per tant, el Sant Andreu necessita guanyar per retallar punts.

Durant els instants previs a l’encontre està prevista una actuació de ballarines per commemorar els 150 anys del Centre Cultural Els Catalanistes. Tanmateix, el president de l’entitat, Daniel Gasparín, efectuarà el servei d’honor. Al final del partit s’entregaran dues copes, una per cada equip.

Precedents

Les dues últimes temporades l’equip local s’ha emportat la victòria. A la primera volta el Terrassa va guanyar a casa (2-0) i l’any passat el Sant Andreu queia a l’Olímpic (2-1) i s’imposava al Narcís Sala (3-1). El balanç global és igualat, amb 48 victòries andreuenques, 29 empats i 50 victòries egarenques.

Baixes

Carroza, Joel i Luismi són baixa i es continuen recuperant de les seves respectives lesions. Ton Alcover és dubte a causa de les molèsties físiques que ha arrossegat els darrers dies, i Toro es pedrà el partit per sanció. Maru Hlal, el nou fitxatge d’aquesta setmana, podria entrar a la convocatòria i debutar. Per part del Terrassa és baixa Cristian García per lesió.

UE SANT ANDREU – TERRASSA FC

Competició: Jornada 22 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 22 de gener
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: Héctor Robas Bondia (del. Baix Llobregat), assistit per Albert Manrique Tomás (Lleida) i Carlos Salinas Señis (Lleida)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Ràdio Terrassa

Fotografia: Arjona disputa una pilota a l’Olímpic de Terrassa. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS