Vencen i convencen (2-0)

Un Sant Andreu efectiu a la segona meitat supera el Sant Gabriel per 2-0

Les quadribarrades recuperar el somriure superant ahir el Sant Gabriel per 2-0. El conjunt d’Aida Garcia va realitzar un partit molt complert basat en una sòlida defensa i durant els segons quaranta-cinc minuts va ser més efectiu de cara a porta.

El Sant Andreu va començar el partit dominant tots els aspectes del joc però no aconseguia materialitzar les ocasions que generava. Amb tot, la sòlida defensa andreuenca va evitar que el Sant Gabriel gaudís de bones ocasions per avançar-se al marcador. Al final dels primers quaranta-cinc minuts cap dels dos equips va ser capaç de veure porta.

Sabedores de la importància de guanyar a casa, el Sant Andreu va fer un pas més i, seguint amb una sòlida defensa va anar a pel partit. El primer gol el faria Maria Rubio al minut 56 de partit. La defensa quadribarrada aconseguia així batre el seu ex equip i avançar les andreuenques al marcador. Amb el domini del partit i del marcador, el Sant Andreu va ampliar distàncies mitjançant Inés al minut 68 i sentenciar d’aquesta manera el partit, deixant els tres punts a casa i superant el Sant Gabriel al goal-average.

FITXA TÈCNICA

UE SANT ANDREU: Aranzazu, Lopez, Maria, Inés, Labrador, Poza, Vila, Tania, Natalia, Mariona, Gemma

CE SANT GABRIEL: Lucía Cristina, Cristina, Rosa, Andrea, Julia, Ariadna, Naira, Paula, Aina, Cristina

GOLS: Maria (1-0, 56′), Inés (2-0, 67′)

 

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

Més en

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de setembre de 2018

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018