El Sant Andreu comença la segona volta amb una important victòria contra el Levante Las Planas

La millor manera per espantar els fantasmes és amb una victòria. El Sant Andreu va començar el passat dissabte la segona volta del campionat en posicions de descens però en vèncer el Levante Las Planas per 0-1 actualment es troba fora d’aquestes posicions. Un solitari gol de Marina Jiménez va permetre l’equip de Yannick Llaugé tornar a sumar tres punts després de dues jornades consecutives perdent.

Les primeres ocasions del partit però van ser per les locals que es van topar continuadament amb una Anna Sportiello molt inspirada. La manca d’encert de les jugadores locals va permetre que el Sant Andreu, que anava amb les jugadores justes per afrontar partit a  causa de les múltiples baixes, comencés a creure que la victòria era possible. La primera aproximació quadribarrada va ser a pilota aturada on Visa va penjar-la sense conseqüències.

La segona meitat es va iniciar amb el 0-0 però el guió del partit es va mantenir. El Levante era qui portava la iniciativa del joc mentre que el Sant Andreu es feia fort en defensa. Sportiello va tornar a ser providencial quan va desviar un xut que va rebotar en el pal i en segona jugada va evitar el gol de les locals gràcies a una grandíssima aturada. I en el minut 61 de partit, un córner rematat per Marina posava el 0-1 al marcador. Amb vint minuts per davant, el Sant Andreu va seguir defensant-se dels atacs locals i va aconseguir sumar de nou, tres punts vitals per assolir la permanència.

FITXA TÈCNICA

Levante LP: Marina, Carlota, Alba, Judith, Carla, Claudia, Cristina, Tamara, Anna, Natasha, Claudia

UE Sant Andreu: Sportiello, Raquel, Júlia, Marta, Marina, Visa, Claudia, Júlia, Malaguilla, Ariadna, Eva

Gol: Marina Jiménez (0-1, 61′)

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS