Bàsquet: resultats del 26 de febrer

Sènior Femení: UE Sant Andreu 68-37 CB CIC ‘B’

Anna Manjón | El Sènior Femení va derrotar el CIC ‘B’, rival directe a la classificació, i amb la victòria supera el rival a la taula. Les andreuenques van iniciar el partit amb molta intensitat defensiva, fet que va facilitar que el CIC no s’acabés d’ubicar al parquet, aconseguint així un parcial de 18-8 al primer quart.

Al segon període, les rivals van aconseguir retallar una mica la distància a l’electrònic gràcies a dos triples que intentaven trencar la defensa en zona del Sant Andreu, que va resistir. Les visitants continuaven sense sentir-se còmodes al parquet, mentre que les quadribarrades seguien augmentant el seu marcador gràcies als contraatacs. Les noies van aconseguir anar-se’n al descans amb un 33-18.

L’inici del tercer quart va ser el més complicat pel Sant Andreu, ja que el CIC no tenia res a perdre i va millorar els registres ofensius. Les andreuenques continuaven aprofitant els contracops fins el minut 5, a partir d’on només van tenir ocasió de seguir sumant desde la línia de tir lliure (49-33). Al darrer període, el Sant Andreu va atacar amb més intensitat per tancar el partit, desmuntant la defensa en zona de les rivals (68-37).

Així doncs, el Sènior Femení continua en vuitena posició a la classificació, amb un balanç de set partits guanyats i onze perduts. El proper encontre serà fora de casa, el diumenge 5 a les 12:15 hores contra l’Aracena AEC Collblanc ‘B’.

Sènior Masculí: BC Sant Joan Despí ‘B’ 63-55 UE Sant Andreu

Toni Gallemí | Derrota dels andreuencs en un partit en què es presentaven amb les baixes de Gerard Tejedor, Albert Gasull i Marc Montserrat. El matx va començar amb igualtat, amb un intercanvi d’intensitat i cistelles que col·locaven un 14-13 a l’electrònic. La dinàmica es va mantenir durant el segon període, en què Víctor Redondo va mantenir els quadribarrats dins del partit fins arribar al descans (28-24).

A la represa continuava la igualtat gràcies a les entrades i als tirs lliures de Marc Moya i a la defensa agressiva de Toni Gallemí i Oriol Pelaez. Al final del tercer quart el marcador reflectia un 40-37. No obstant això, el Sant Joan Despí va trencar el partit a l’inici de l’últim període i va agafar deu punts d’avantatge. El Sant Andreu va aconseguir retallar cinc punts, però ja no va ser a temps de remuntar (63-55).

Fotografies: UESA Bàsquet

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS