Càstig i empat en l’afegit (1-1)

El Sant Andreu va veure com el Molins de Rei empatava al minut 92

Ahir es van escapar dos punts de l’AISS Municipal en el temps d’afegit. Les noies d’Aida Garcia, que van dominar durant tot el partit, van encaixar un gol al minut 92 que van fer volar dos punts que gairebé ja se celebraven a la gespa.

Coneixedores que el partit seria més complicat del que la classificació deixava entreveure, les andreuenques no van voler deixar que la confiança s’apoderés d’elles i des del primer minut van portar la iniciativa del joc a l’AISS Municipal. Tot i gaudir d’ocasions per avançar-se, van topar-se amb una Laura Sánchez que els hi va posar les coses realment complicades. Amb tot, la insistència andreuenca es va veure recompensada quan Adri, a manca d’un minut per acabar la primera meitat, avançava el Sant Andreu en una bona definició.

Els segons quaranta-cinc minuts van mantenir una tònica similar, amb el Sant Andreu dominant el joc i el Molins de Rei gaudint d’alguna ocasió aïllada sense generar massa perill sobre la porteria d’Ainara, però quan el partit ja es trobava en l’afegit, Júlia Torregrossa aconseguia marcar l’empat per a les visitants. Un autèntic premi per a elles i una autèntica gerra d’aigua freda per a les andreuenques que veien impotents com s’escapaven tres punts que gairebé ja podien tocar.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Ainara, Núria, Maria, Inés, Vila, Sala, Adri, Tania, Júlia, Masferrer, Gemma

CF Molins de Rei (1): Laura, Raquel, Lorena, Blanca, Paula, Jéssica, Berta, Júlia, Maria, Alba, Sandra

Gols: Adri (1-0, 44′), Júlia (1-1, 92′)

Fotografia: Pedro Salado | Futfem.cat

Més en

Victòria per consolidar-se a dalt (1-2)

Premsa25 d'abril de 2017

Futbol Base: resultats 22 i 23 d’abril

Premsa25 d'abril de 2017

Vine a Vilassar per animar el Sant Andreu!

Premsa25 d'abril de 2017

Josep Vicenç Mestre no seguirà al Juvenil A

Premsa24 d'abril de 2017