Començar la segona volta amb bon peu

El Sant Andreu visita demà el Levante Las Planas (14:00h)

Tornar a començar però amb bon peu. Aquesta és la premisa de l’equip de Yannick Llaugé que demà visitarà el Levante Las Planas per iniciar la segona volta del campionat. El Sant Andreu ocupa actualment places de descens, tot i que empatat amb el Femení Manu Lanzarote que és qui es troba per sobre seu. En canvi, el rival de demà gaudeix de la tranquil·litat d’ocupar la sisena posició de la classificació.

Un partit també marcat per la segona fase dels Campionats d’Espanya de seleccions, que deixa el Sant Andreu sense Laia Parera, convocada per la Sub16 i el Levante Las Planas sense Laura Fernández, una de les màximes golejadores de la categoria que estarà convocada per la Sub18.

LEVANTE LAS PLANAS – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 16 de Primera Divisió
Horari: dissabte 04 de gener, a les 14:00h
Estadi: Municipal Les Planes Sant Joan Despí

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS